Otázky týkajúce sa Chipscope hodín

W

wakaka

Guest
Zdravím všetkých. Snažím sa zachytiť niektoré dáta a hodiny signál dizajn. Nižšie je môj kód.
Code:
 drôt [35:0] control0, ikona i_icon (Control (control0 ).)... Ila i_ila (Control (control0), CLK (CLK), trig0 ({data0, data1, Data2, data3, data4, data5, data6, CLK}));
Keď spustím chipscope analyzátor, som schopný zachytiť údaje. Ale nemôžem zachytiť signál CLK. Je tak zachytiť hodinový signál rovnako?

nie ako ste to budete potrebovať vzoriek hodín sa vo vyšších sadzbu, potom je čas sa pokúsite vzorky. X4 pre asynchrónne odberu vzoriek na zoznam.

i earlier sa snažil o to, ale našiel čas nemôže byť odobraté vzorky, s rovnakým clock.this som našiel v dokumentoch Xilinx.

Dobrý deň, v skutočnosti Chipscope len robí analýzu stavu! Ak používate signál CLK pre spustenie / hodiny, môžete to vidieť! Musíte mať ďalší signál s vyššou frekvenciou (napríklad x2 alebo viac) a tento signál je použiť pre chipscope spúšť / hodiny, teraz je vidieť u vášho CLK signál. Pre tento Môžete konkretizovať DCM (Data hodín Manager). [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 3 hodinách 8 minút: [/color] [/size] Dobrý deň, v skutočnosti Chipscope len robí analýzu stavu! Ak používate signál CLK pre spustenie / hodiny, môžete to vidieť! Musíte mať ďalší signál s vyššou frekvenciou (napríklad x2 alebo viac) a tento signál je použiť pre chipscope spúšť / hodiny, teraz je vidieť u vášho CLK signál. Pre tento Môžete konkretizovať DCM (Data hodín Manager).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back