Otázky týkajúce Power Management IC designu

J

joehwang

Guest
Ahoj Mohol by mi niekto pomoct s amswer otázky pre riadenie napájania designu IC. Je súčasťou oblasti dizajnu analógových IO? Mohli by ste mi prosím poradiť nejaké knihy na biginer? Sa tejto oblasti patrí DC-DC konvertor, LDO a nábojové pumpy? anythingelse? Som hľadal This vyššie uvedené otázky odtiaľ, ale stále nemôžem Uistite sa, že odpoveď. Prosím, pomôžte mi ~ ^ ^ Vďaka!

Hey Joe, ako si otázky, mám nejaké odpovede. 1.Q: Je súčasťou oblasti dizajnu analógových IO? A: Áno, je. Rovnako ako každý výrobok potrebujú prenosný zdroj. A otázka nákladov, táto časť je navrhnutá tak, aby IC pole. 2. Otázka: Mohli by ste prosím poradiť nejaké knihy na biginer? A: Je to závislé na tom, čo témy, ktoré chcete hľadať. To zahŕňa "lineárne" a "Napájacie" regulátor tému. Ak sa chcete učiť LDO (Lineárne), i Odporučiť vidíte Dr Rincon, Mora knihu. Internetových stránkach ~ http://users.ece.gatech.edu/ Rincon / Public / pubs.htm alebo, ak chcete učenie, DC-DC konvertora / nábojové pumpy (spínacie regulátor) i Odporučiť vidíte "Power prepínanie konvertora" kniha. 3. Otázka: toto pole obsahuje DC-DC konvertor, LDO a nábojové pumpy? anythingelse? A: Áno.

Dobrý deň, Seanyang Díky moc! Informácie, ktoré poskytujú, je veľmi užitočné! Joe

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back