Otázky o plánovanom výkone LNA

X

xuebi

Guest
Teraz som navrhovaní výstupnej časti LNA a našiel som len málo literatúry zameranej výstupný design LNA.Tu sú moje otázky:
1) LNA bude napojený na ďalšej fázy.Ako zahrnúť do ďalšej fázy vstupnej impedancie, keď som simulovať pomocou LNA SpectreRF?
2) Používam shunt vyvrcholí technika pre výstup design.Zisk bude gm * RL * Q.Vo výstupné časti, C predstavuje celú kapacitné vrátane výstupu kapacitné tranzistora, parasitics a ďalšej fáze vstupné kapacitné.Ako sa môžem rozhodnúť hodnotu L a R?
Prosím, pomôžte mi.Díky moc!

hai

1.budete zodpovedať inputof druhej etapy zvýšením outputport odpor a kombinovať s balun.

2.as za môjho vedomia bez ned zváženia capacitance.you získajú hodnoty R, L pomocou jednoduchých RLC rezonančný obvod vzorcov.

pozdravyAdded po 2 minútach:mohol by ste mi vysvetliť, ako sa u dostane inputmatching pre pásmo VHF

Musel som vyslaný suggetions ale i didnt dostať nejakú odpoveď od vás

Prosím, pošlite mi obvode ak je to možné.pozdravy
Sree

Všeobecne povedané, vstupná impedancia ďalšej fázy je veľmi vysoká, takže nemôžem skontrolovať silu zisk alebo S21 to z predchádzajúcej fázy (LNA).Viem si skontrolovať napätie zisku LNA.Tak ako môžem navrhnúť výkon siete LNA?

Mimochodom, VHF pásmo je pre DAB a DMB aplikácie.

Mohli by ste mi prosím pošlite mi obvode.

vďaka a pokiaľ ide o

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back