Otázky a problémy, o LDO dizajne

I

ilter

Guest
Vážení, chcem navrhnúť LDO. Ako môžem nechať moje prúdové zaťaženie je väčšie? Poďme chyba OP získať väčšiu moc, alebo MOS veľkosti veľké? Ako to mám urobiť? Ak máte nejaký dokument, dajte mi prosím vedieť. My napájanie 1,8 V a výstupné napätie je 1,5. Ale ja som spustiť strašidlo, mám otázku. Ak je moja prúdové zaťaženie je 50mA, môj DC výstupné napätie je 1,8 V a niekedy 1.5V som veľmi zmätená. Ak používam ideálny odpor, nemám na túto otázku. Vďaka.

[Quote = ilter] Vážení, chcem navrhnúť LDO. Ako môžem nechať moje prúdové zaťaženie je väčšie? Poďme chyba OP získať väčšiu moc, alebo MOS veľkosti veľké? Ako to mám urobiť? Ak máte nejaký dokument, dajte mi prosím vedieť. My napájanie 1,8 V a výstupné napätie je 1,5. Ale ja som spustiť strašidlo, mám otázku. Ak je moja prúdové zaťaženie je 50mA, môj DC výstupné napätie je 1,8 V a niekedy 1.5V som veľmi zmätená. Ak používam ideálny odpor, nemám na túto otázku. Vďaka. [/Quote] Vážení, mám otázku. Aj simulovať môj LDO. Našiel som svoje línii, je negatívny. Myslíte si, prečo? Vďaka.

[Quote = jenov] [quote = ilter] Vážení, chcem navrhnúť LDO. Ako môžem nechať moje prúdové zaťaženie je väčšie? Poďme chyba OP získať väčšiu moc, alebo MOS veľkosti veľké? Ako to mám urobiť? Ak máte nejaký dokument, dajte mi prosím vedieť. My napájanie 1,8 V a výstupné napätie je 1,5. Ale ja som spustiť strašidlo, mám otázku. Ak je moja prúdové zaťaženie je 50mA, môj DC výstupné napätie je 1,8 V a niekedy 1.5V som veľmi zmätená. Ak používam ideálny odpor, nemám na túto otázku. Vďaka. [/Quote] Vážení, mám otázku. Aj simulovať môj LDO. Našiel som svoje línii, je negatívny. Myslíte si, prečo? Vďaka. [/Quote] Dobrý deň, navrhujem môj LDO. My vstupné napätie je 1,8 V a výstupné napätie je 1,5. Našiel som svoje simulácie je vo FF, vysoké teploty a vysokého napätia 2V (vstupné napätie). Môj výkon bude 1.78V a nie 1,5. Neviem, čo je zle. Myslím, že moja chyba zosilňovače zisk nie je veľký? alebo iné reasons.Thanks.

Ahoj ilter, musíme zvýšiť veľkosť sily PMOS k zvýšeniu schopnosti riadenia. Pokiaľ ide o váš prípad, to je niekedy 1,8 alebo 1,5, a mal by byť vzhľadom k malej veľkosti sily PMOS. Musí byť v lineárnej oblasti zatiaľ čo produkcia je 1,8. Arsenal vďaka

pre 2. vydanie. rezistory bude podiel, možno ste simulovali LDO s bandgap. Výstupné napätie bandgap zmeny, takže LDO výstup sa zmení

musíte mať správne kombinácie vašich delič napätia, odpor spätnej väzby získať 1,5 výkon pri 1,2 V referencie. Vo = 1,2 [1 + (Rf/R1)] Pri odhade FET schopností si môžete spočítať FET výkon pri zaťažení. P = (Vin-Vout) Iload [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 minút: [/color] [/size] Tiež nezabudnite dať filter čiapky na výstupe, aby výstup stability (zníženie zvlnenie)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back