L
leocyh
Guest
Zdravím všetkých. Staviam IC obvod, ktorý KDS kryštálu oscilátora (KDS Číslo DSO751SR, 98.304MHz, 50ppm @-10C až +70 C, + / Vstupné napätie 3,3 V - 10%) bola použitá pôvodne. Ale teraz musím použiť iný oscilátor miesto. Si môžete prezrieť katalógový list tejto položky v prílohe. Alebo môžete nájsť datasheet na http://www.kds.info/data/pdf/058_059E.pdf Keď sa pozerám do manuálu od KDS, zistil som, že to oscilátor má veľmi malú " napájací prúd "v 6 ma (ale to sa meria" naprázdno "stavu). Myslím, že je divné. Väčšina z dátového listu predstaví tieto dáta "pod zaťažením". Mám oscilátor po ruke, čo je takmer všetko rovnaké, ako to KDS oscilátor okrem napájacieho prúdu. My oscilátor má napájacieho prúdu ako "45 mA MAX pri zaťažení = 15pF" (KDS oscilátor má tiež zaťaženie výstupu, ako je uvedené v 15pF listu. Ale ako bolo spomenuté vyššie, jeho napájací prúd je 6 ma pod "naprázdno" stavu) chcem vedieť, tam bude nejaký problém na mojej IC obvodov, keď dám oscilátor do toho? Som veľmi znepokojený "napájací prúd". Prosím niekoho, kto je odborníkom na to odpoveď na moju otázku.