Otázku ohľadom VCS nástroj?

A

aswin123

Guest
Keď sme so spustením systému Verilog alebo Verilog programy v VCS, aké sú súbory vytvárať.

pri zostavovaní návrhu Verilog použitie VCS, je prvý súbor vytvorený SIMV .......... potom je zostavený tak, aby si VCD / VPD súboru ......... tento súbor potom môže byť použitá od virsim vidieť priebeh .......... je lepšie vidieť VCS užívateľskej príručke získať lepšie informácie .....

Vďaka za ur odpoveď. VCD prostredníctvom zmeny hodnoty skládky, VPD znamená čo?? VPD a súbor je generovaný po simulation.do u vedieť, čo tento súbor obsahuje?? a to vo formáte ASCII alebo v binárnom formáte.

VPD súbor je súbor s výpisom stavu signálu, rovnako ako VCD, ktorý je používaný VCS natívny prehliadač, tj priebeh virsim ...... to je viac kompaktné a zaberá menej miesta ako súbor vcd ........ ale vcd súbor nie je kompaktnom formáte, to je jediné médium pre zdieľanie priebehov rôznych nástrojov ....... ps ---- Zabudol som napísať jednu vec ........ Prvým krokom je parsovanie súborov pomocou dizajnu alebo vhdlan vlogan ........

Ak sa u dont dolu môže u vysvetliť túto vetu znovu ...... nie som schopný pochopiť, rozobrať a vlogan ---- PS Zabudol som napísať jednu vec ........ Prvým krokom je parsovanie prevedenie súborov pomocou vhdlan alebo vlogan ........

>> Napísal: 25 Jún 2007 2:47 pm Predmet: dotaz ohľadom VCS nástroj? Keď sme so spustením systému Verilog alebo Verilog programy v VCS, aké sú súbory vytvárať. VCS tok sa skladá z dvoch krokov a to kompilácie a simulácie. Krok prvý: Zostavte si svoje konštrukciu a vytvoriť spustiteľný súbor. % VCS "SIMV" je štandardná spustiteľný súbor vytvorený. Druhý krok: Simuluje vytvorený spustiteľný súbor% SIMV Ak ste dumpingové signály, potom je nutné použiť požadované možnosti kompilácie, ako debug_pp alebo ladiť alebo debug_all. Po simuláciu, buď. VCD alebo. VPD súbor generovaný. Môžete použiť najnovšie priebeh prehliadač DVE pre ladenie. Môžete odkazovať VCS User Guide $ VCS_HOME / doc / User Guide / vcs.pdf pre viac informácií. >> PS ---- som zabudol napísať jednu vec ........ Prvým krokom je parsovanie súborov pomocou dizajnu alebo vhdlan vlogan ........ Vezmite prosím na vedomie, že toto je pre zmiešaný-HDL simulácie. Môžete odkazovať VCS User Guide $ VCS_HOME / doc / User Guide / vcsmx_ug.pdf pre viac informácií. Dúfam, že to pomôže.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back