otázku ohľadom S-parametrov v ADS

K

Kezman

Guest
Ahoj všetci som zistil, že všetky *. SNP súbory, ktoré importujete do ADS, impedancia portov sú 50ohm.For som napríklad exportovať *. S3P súbor delič výkonu vo vlnovodu HFSS bez renormalizing solution.Then som sa ho importovať do ADS , a nastaviť podmienky "impedancia 50Ohm, aby som mohol dostať rovnaké výsledky v HFSS.If som výraz" vlnovod impedancia impedancia (bez ohľadu na to ZPI, ZPV alebo Zvi), nie je to correct.If Aj exportovať *. S3P súbor na reklamy s renormalizing roztokom (50Ohm), nemôžem dostať rovnaký výsledok v HFSS.So Moja otázka je, prečo sa to stane 50Ohm systém ADS? a ako simulovať nesúlad vlnovodu porty v ADS pomocou *. SNP? S pozdravom Kezman

Neviem presne, čo presne robiť, keď HFSS renormalize riešenie. čo môžem povedať je, že tieto súbory majú štandardný formát, Touchstone a v prvom rade ste vyhlásenie o tom, čo je vo vnútri: R 50 mA Hz (neviem presné poradie, upraviť jeden z vašich súborov a vidieť ), tak súbory obsahujú údaje podľa 50 Ohm, vo veľkosti a uhol a frekvencia je vyjadrená v Hz. Porovnanie dvoch výsledkov získate, môžete lepšie pochopiť. Dúfam, že to môže pomôcť. Mazza

Kezman: Pokiaľ je mi známe, export * SNP súbor bez renormalizing slution je pre vašu simuláciu. V HFSS, keď robíte vlnovodu simulácie, je lepšie, aby renormalize slution, pretože modelu, ktorý simuluje môže mať nejaký iný režim, zatiaľ čo Pokiaľ robíte mikropáskové vedenie simulácie, nezáleží na tom, či renormalization alebo nie. Ak je * SNP súbor importovať do ADS, vždy som stanovenom termíne impedancia 50 Ohm a budete mať rovnaké výsledky v HFSS. Veľa šťastia LTCC

Ďakujeme, že ste Mazza a LTCC! Ďalšia otázka, prečo nemôžem importovať *. SNP súbory (n> = 3), ktoré sa vyvážajú z HFSS, do Designeri Ansoft? Ale *. S2P môže urobiť. S ohľadom na jeho formát?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back