Otázku o nákupe zastaraných častí (BIOS)

B

beatkill

Guest
Asi pred týždňom som sa mihol môj BIOS, pri aktualizácii. Skúšal som veľa krokov k vyriešeniu problému, ale žiadny pracoval. Poslala som ho na opravu, ale musel som kúpiť novú základnú dosku, ktorá bola okolo 700 dolárov, okamžite som si myslel, že doesnt stojí za to. Našiel som bios, a to hľadanie na Google o časť čísla BIOS, okamžite som našiel zastaraných častí stránok, vec, ktorá nikdy ma nenapadlo. Moja otázka je, sú čipy programované už? Napríklad v miestach, ako je www.hobid.com alebo www.nowcomponents.com Thx vopred, ja naozaj neviem o elektronike, takže prepáčte, ak sa pýtam hlúpe otázky. : Idea:

BIOS je štandardná flash pamäť IC a IC výrobca doručiť prázdnu čipu naprogramované výrobcu základnej dosky možno extrahovať BIOS na základnej doske? Ak môžete, pokúste sa HEX súboru a pokúsi sa program, IC s programátorom IO, možno ste poškodil zavádzač sektoru len, alebo sa snaží nájsť staré doske v vetešnictví

Myslím, že sa bude zaoberať preprogramovanie BIOSu, mohol by som ľahko získať BIOS. Mnohokrát ďakujem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back