otázku modualted gaussian pulz v CST

T

tenderne

Guest
V CST, keď som vstupné niektoré hodnoty v dialógu nastavenia frekvencie, bude predvolený modulovaný gaussian je daný CST automaticky. Takže čo je cieľom pri stanovení tejto modulovaného pulzu gaussian, najkratší čas simulácie a simulácie najlepších výsledkov? Ako môžem vedieť, pulz parametre, napr T, T0, bola, sú optimálne hodnoty? Vlastne som sa snažil niekoľkokrát upravovaná Gaussova pulzu s rôznymi pulzný paramters, naozaj nemôžem povedať, ktorá z nich je najlepší. niekto by mi ponúknuť nejakú inšpiráciu? Díky moc vopred. ide, tenderne

pls ~ ~ ~ ~: lol: niekto, nejakú predstavu, alebo návrhy ~ ~ ~ ~: oops:

CST je časovej oblasti EM simulátora, je frekvenčná odozva získané pomocou FFT potom, čo výsledky v časovej oblasti sa dostal. Na základe frekvenčný rozsah, ktorý chcete simulovať, bude CST pomôže utvárať modulované gaussian impulz na pokrytie frekvenčného rozsahu. Pre bežné použitie, nemám encounted situácii, kedy tvar impulzu má vplyv na frekvenciu výsledkov simulácie domény. S pozdravom,

Dobrý deň, asdfaaa moc ďakujem za odpoveď. "Na základe frekvenčný rozsah, ktorý chcete simulovať, bude CST pomôže utvárať modulované gaussian impulz na pokrytie frekvenčného rozsahu." Chápem, CST automaticky generovať "optimálny" gaussian modulovaný impulz na pokrytie záujem frekvenčný rozsah. Avšak, ja chcem vedieť, ako si vybrať CST Tento druh "optimálny" pulz. Aby to bolo jasne, chcem vedieť, ako zistiť, CST modulovaný gaussian parametre, teda bol, T, T0. takže by ste prosím, daj mi nejaké rady? vďaka. ide, tenderne

ermm .... Možno si môžete skúsiť urobiť FFT zhodnotiť vzťah medzi modulované parametre Gaussova pulzu (bol, T, T0) a im zodpovedajúce spektrum. S pozdravom

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back