otázku LED displej rady

A

arm_learner

Guest
Hi All,

Teraz robím LED displej rady.Z metód skenovanie pre vykonávanie obrázok, mám otázku.

- 60 Hz (16 ms) na obrázok
- 5 riadkov (3.3ms na riadok)

Q1: Musím používať viac ako 5 krát prevádzkový prúd pre LED väčší jas?pretože jas je príliš slabý.

Vďaka!

Môže byť pre vás užitočné odpovede:
1.Činiť u mať back-light.
2.Pozoroval som, ze som vidieť LED doska Táto doska, ktoré majú malú veľkosť je veľmi krásna LED (light) viac ako veľká veľkosť LED a Blackground je čierna farba.

saowaluck Napísal:

Môže byť pre vás užitočné odpovede:

1.
Činiť u mať back-light.

2.
Pozoroval som, ze som vidieť LED doska Táto doska, ktoré majú malú veľkosť je veľmi krásna LED (light) viac ako veľká veľkosť LED a Blackground je čierna farba.

Nazdar,

Myslím, že môžete použiť aktuálnu hodnotu, ktorá neprekročí viedol jeho špičkový prúd (pozri viedol v údajovom hárku), a ktoré dávajú priemernú hodnotu vo výške bežnej aktuálnu hodnotu.

Napríklad, ak vedie prúd je 10mA a viedol ich na 3.3ms každý 16ms, aby táto hodnota ((16ms/3.3ms) * 10 mA) = 48,5 mA.S touto hodnotou, priemerný prúd je rovný 10 mA.Skontrolujte, či je 48,5 mA, nie je nad to viedol špičkový prúd.

i minimálnu rýchlosť obnovovania skupiny LED (riadky / stĺpce) by mala byť aspoň 50Hz.v čase stĺpci / riadku závisí na ne.stĺpcov / riadkov.

pre stĺpce podľa stĺpca Multiplexing
60 stĺpcov
každý by mal mať 50Hz
takže celkový čas = 20ms
v čase stĺpec = 20ms/60 = 333us
pretože každý stĺpec má povinnosť cyklus 1/60th priemerný prúd = vrchol current/60

tak na 60 ma maximálny prúd, priemerný prúd je 1 mA

Tiež nemôžete prekročiť max.peak prúd LED

big Aussie

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back