Otázka pre Phase Marža

A

Anachip

Guest
Nazdar,

Mám tu nejaký dotaz o fázy výpočet marže v začarovanom kruhu.Pred tým v mojom obvode, ja vždy vidieť, že moja fáza začať buď na 180 alebo 0 mieru tak, aby pri vedení získať na jednotu ja vždy dostanem fázy rozpätí 60 až 100 stupni.Ale pre tentokrát, jeden z mojich okruhu v spätná väzba ukazuje fázy začiatok -180 stupni a na slučku získať na jednotu fázy ukazujú rozpätie 304 stupňami.Takže v tomto prípade to, čo je vo fáze rozpätie vlastne je?fázy môže začať na -180 stupni?Vysvetlite, prosím.

Vďaka,
Anachip.

Ak fázy rozpätie greate 180, potom môžete použiť 360-fázy rozpätie.

-180 Stupňů je rovnaká ako 180 stupňov.Je to rozdiel 360 stupňov.

Anachip Napísal:

Ahoj, mám otázku týkajúcu sa sem fázy výpočet marže v začarovanom kruhu.
Pred tým v mojom obvode, ja vždy vidieť, že moja fáza začať buď na 180 alebo 0 stupeň, takže pri vedení získať na jednotu ja vždy dostanem fázy rozpätí 60 až 100 stupni.
Ale pre tentokrát, jeden z mojich obvode spätnej väzby zobrazujúce fázy štart v -180 stupňoch a pri vedení získať na jednotu fáze ukazuje rozpätie 304 stupňami.
Áno, v tomto prípade to, čo je vo fáze rozpätie vlastne je?
fázy môže začať na -180 stupni?
Vysvetlite, prosím.

isaacnewton Napísal:

-180 Stupňů je rovnaká ako 180 stupňov.
Je to rozdiel 360 stupňov.Anachip Napísal:

Ahoj, mám otázku týkajúcu sa sem fázy výpočet marže v začarovanom kruhu.
Pred tým v mojom obvode, ja vždy vidieť, že moja fáza začať buď na 180 alebo 0 mieru tak, aby pri vedení získať na jednotu ja vždy dostanem fázy rozpätí 60 až 100 stupni.
Ale pre tentokrát, jeden z mojich okruhu v spätná väzba ukazuje fázy začínať na -180 stupňoch a pri vedení získať na jednotu fázy ukazujú rozpätie 304 stupňami.
Takže v tomto prípade to, čo je vo fáze rozpätie vlastne je?
fázy môže začať na -180 stupni?
Vysvetlite, prosím.

áno, 304-180.

skúste nakresliť kruh a analyzovať vaše predchádzajúci prípad, potom sa na tento prípad.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back