Otázka o tom, RF pulz

P

panoum

Guest
Pracujem na projekte, ktorý zahŕňa výrobu RF pulz asi 5-10 NSEC frekvencii nosnej duration.The by mala byť asi 2-3 GHz.What druhu spínača by som mal použiť? Ako by som sa mal riadiť to? Má niekto nejaké nápady alebo robil niečo podobné, že funguje dobre?

To si vyžaduje PIN diódy riadené logikou typu ECL týždeň Webové stránky majú Agilent aplikačnej poznámky na týchto diód. Obyčajné spínače pre mikrovlnné rúry, nie sú dostatočne rýchlo.

Ahoj, okrem PIN diód, môžete niekedy myslieť na používanie krok diód ako základ krátky pulz genereator. Ponúkajú oveľa kratšie pulzy v závislosti na frekvencii zásadný môžete získať aj stovky PS) a sú oveľa drahšie ako PIN, tak je to len v prípade, že potrebujete niečo rýchlejšie v budúcnosti. flyhigh

Uveďte prosím, či žiadate o skutočnej "pulz" alebo "pulzné modulácie" o 2-3 GHz signálu CW. Prvý prípad vyžadujú použitie hrebeňového generátora a zahŕňajú rýchle SRD diódami alebo rýchlo varactors. Agilent vyrábať connectorized hrebeňové generátory. Ho riadiť, mnoho ľudí používa hybridný zosilňovače výkonu, všeobecne môžu dodávať viac energie ako monolitických zosilňovačov. Ak sa hovorí o pulzná modulácia, moja opinios je, že PIN modulátor sú často príliš pomalé. Viem, že len Nardi produkujú jedného PIN diódy modulátor schopný dostatočne rýchlo. GaAs FET spínač sú dostatočne rýchle, ale môžu spravovať len "litt" množstvo energie žiarenia.

Chcem poslať nejaké obdobie jednoduchého 2-3 GHz Harmonické signal.Could som používať počítadlo?

? počítadlo? myslíš na vtokové možnosti niektorých prepážok? Neviem, každý žetón na Marlet, ale ja si nemyslím, že je to možné. Budete potrebovať elektronický spínač, a ... v prípade, že "brána" musí byť v súlade (sincronous) s fázou CW, elektronické obvody je nutné.

@ Nafukuje: Môžete navrhnúť použiť rýchle PIN diódy pre zapnutie. Môžete dať nejaký typenumber, ktoré majú na zotavovacej čas, ktorý je dostatočne malý, aby generovať 5 ns RF impulzy? Chcel by som použiť PIN diódy ako rýchlu bránkou medzi oscilátor a výstupom, designu zamerať sa ide do izolácie. Vďaka!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back