Otázka o parametroch oxidu hrúbka BSIM4 modelu

E

evilguy

Guest
Ja používam BSIM4 model pre moje simuláciu. Všimnite si, že som sa 3 parametre v BSIM4, ktoré predstavujú oxid hrúbky. Parametre sú TOXE, ktorý je elektrická sila kysličník, ktorý je fyzickou TOXP oxid hrúbke a DTOX čo je rozdiel TOXE a TOXP. Môže niekto povedať, čo moje rozdiel medzi TOXE a TOXP. Moja druhá otázka je, či chcem predstaviť zmenu v hrúbke oxidu, ktorý parameter musím meniť. jeden alebo oba. Vďaka.

[Quote = evilguy] Ja používam BSIM4 model pre moje simuláciu. Všimnite si, že som sa 3 parametre v BSIM4, ktoré predstavujú oxid hrúbky. Parametre sú TOXE, ktorý je elektrická sila kysličník, ktorý je fyzickou TOXP oxid hrúbke a DTOX čo je rozdiel TOXE a TOXP. Môže niekto povedať, čo moje rozdiel medzi TOXE a TOXP. Moja druhá otázka je, či chcem predstaviť zmenu v hrúbke oxidu, ktorý parameter musím meniť. jeden alebo oba. Vďaka. [/Quote] TOXE = Elektrické hrúbka, ktorá hodnota je prevzatá z meraní CV-výpis z dobrého vybavenia nameraných dát. TOXP = Fyzická sila je skutočne pestuje hrúbky meranej z obrázku TEM ... Ak chcete predstaviť oxidu variácie, mali by ste použiť TOXM (TOXE, pri ktorej sa získavajú ďalšie BSIM4 parametre) ...

Ako brána oxidu hrúbka je silne zmenšený, je konečný poplatok, hrúbka vrstvy nie je možné ignorovať, BSIM4 modely tento efekt do úvahy. Pre tento účel BSM4 prijíma dva z nasledujúcich troch vstupov modelu: elektrické brány oxidu hrúbky TOXE1, fyzické brány oxidu hrúbky TOXP, a ich rozdiel DTOX = TOXE - TOXP. Na základe týchto parametrov sa vypočítava účinok efektívne kapacity brány oxidu Coxeff. Pravin

vďaka. tak, aby pre mňa vyšetrovať variáciu oxidu hrúbky, musím sa mení TOXE TOXP a podobne tak, aby rozdiel medzi týmito dvoma ešte rovná dtox?

Prosím, každý subjekt môže vysvetliť, ako používať bsim4 v hspice bsim4 ako je v C-kódu. ! ako simulovať, a výpis parametrov

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back