Otázka o modelovanie chvenie ako náhodné variácie hrán

S

svensl

Guest
Bol som nervózny ako modelovanie náhodné variácie hodín hrán. Tak som náhodne oneskorením alebo predstihom chvenie voľný čas na získanie mojej non-ideálny čas. Teraz, pretože nemám žiadne skúsenosti so skutočným životom hodiny som premýšľal o nasledujúce: Môže sa stať, že jeden okraj hodín môže byť oneskorený o určitú sumu, a ďalšie po sebe idúce hrany pokročilý istý tak, aby sa prekrývajú a jittered hodiny budú chýbať okraj? Sú tam vysoké frekvencie hodiny, ktoré majú chýbajúce okraje kvôli chvenie? Vďaka

Nie to, čo je reč je o chvenie rovná hodín období. Potom nehovoríme o hodiny. BRM

[Quote = brmadhukar] Nie čom hovoríš, je o chvenie rovná hodín období. Potom nehovoríme o hodiny. BRM [/quote] Vďaka za odpoveď. U T hodiny období nervózny varianta T / 4 bude stačiť, pretože T / 4 odložené, a T / 4 Advanced už dá prekrývajú.

Myslím, že je do značnej miery možné, pretože v prípade, že astabilní multivibrátor, ktorý nám poskytuje hodinový signál dostane ovplyvnené niektoré poruchy ienoise, porucha a pod potom je možnosť, že môže zostať v jednom štáte viac, ako má byť .... ale myslím, že je dosť vzácne ......

Máte pravdu, ale to, čo aplikácia sa pozeráš, kde si môžete tolerovať takéto nervozita. Dokonca aj najhoršie kvalita kryštálu k dispozícii na trhu nebude vám také preformance: |

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back