Otázka na zosilnenie / fáza

Y

yschuang

Guest
Dobrý deň, všetko, čo som chcel vedieť, ako odvodiť fázy zosilnenia, ktoré je (TvTi-1) / (2 + Ti + TV). Je to jednoduché reprezentovať T ako nasledujúce pomocou HSPICE T = pár ("(v (Tv) * i (Ti) -1) / (2 + v (Tv) + I (Tí))"). Zatiaľ všetko, čo môžete dostať, je zosilnenie, ale nemôžem dostať fázy. Vďaka

Nebudem používať HSpice, preto nemôžem potvrdiť, či zápis T = pár ("(v (Tv) * i (Ti) -1) / (2 + v (Tv) + I (Tí))") je správne alebo nie. Všeobecne možno však povedať: Ak je televízor striedavé napätie zosilnenie a Tí, je striedavý prúd zosilnenie (obaja správne simulovať), potom výraz (TvTi-1) / (2 + Ti + TV) dáva vám automaticky veľkosť a ako fáza celkové zosilnenie,

Dobrý deň, LvW presne a dobrú interpretáciu na zosilnenie. TV: AC napäťový zisk Ti: striedavý prúd zisk T = (TvTi-1) / (2 + Ti + TV) spôsob, ako ste sa zmienil o produkte (TvTi-1) / (2 + Ti + TV), je celkom veľa, ako som si myslel, dostať zosilnenie a jeho fázy. Zápis o T pomocou HSPICE je správne, pretože som ju čítal a v porovnaní sprisahania s jedným v snímke. Avšak som premýšľal, prečo nemôžem dostať fázy. Môžem zisk a fázy televíziu, ale nemôže dostať fáze Ti, keď Ti snímanie a TV. Alebo nemôžem dostať žiadne informácie o fáze, keď skúmal I (x) pri výpočte súčasnej zisku. To je divné.

[Quote = yschuang] ................. Môžem zisk a fázy televíziu, ale nemôže dostať fáze Ti, keď Ti snímanie a TV. [/Quote] Čo sa rozumie ".. nie je možné získať fázy ..." ? Čo presne je odpoveď na programe po žiadať o fáze deje?

Dobrý deň, Lvw Vďaka za rýchlu reakciu. Že nemôžem dostať fázy znamená, že žiadne informácie o diváka krivky. Ďalej je paluba korenia. Návrat pomer sa meria tým, že rozbije @ vstup aj výstup, ktoré sú RRI a RRO, resp. SPICE *** Deck **** Prestávka slučka otvorená na výstupe, napätie pohon XOV OV1 OV2 OV1 OV4 TIA LOV OV2 OV4 1 COV OV4 OV3 1 VOV OV3 GND AC = 1 * Prestávka slučka otvorená na výstupe, aktuálne jednotka XOI OI1 OI2 OI1 OI4 TIA LOI OI2 OI4 1 ČOI OI2 GND GND 1 IOI OI4 AC = 1 * Prestávka slučka otvorená na vstupe, napätie pohon XIV IV1 IV2 IV3 IV2 TIA LIV IV1 IV3 1 CIV IV1 IV4 1 VIV IV4 GND AC = 1 * Prestávka slučka otvorené vstup, aktuálne jednotka XII II1 II2 II3 II2 TIA LII II1 II3 1 CII II3 GND GND 1 III II1 AC = 1. op. ac 10. decembra 1e5 1e12 * Derivát RR od gen. RR je @ výstupná svorka [color = red]. Sonda RRO = pár ("(v (OV2) * i (COI)) / (v (OV2) + I (ČOI))") [/color] * Derivát RR od gen. RR je @ vstupná svorka [color = red]. Sonda RRI = pár ("(v (IV3) * i (CII)) / (v (IV3) + I (CII))") [/color]. Možnosť stručný captab príspevok . teplota 25. koniec

Ahoj yschuang, nemá zmysel, aby som sa prostredníctvom svojho súboru, ako som nepoužívajte HSPICE. Avšak, z mojej skúsenosti s PSpice viem, že dva rôzne striedavé zjazdovky sú nevyhnutné (jeden pre striedavý prúd, a jedna so striedavým prúdom), ktoré majú byť kombinované podľa vzorca uvedeného pre T. Máte vlastný systém dvakrát?

Ospravedlňujem sa, Lvw. Je pravda, dva AC zjazdovky, televízie a Tí sú potrebné pre výpočet T. Jeden trik je možné prehrávať. V Hspice, vytvoriť dve ckts s rovnakým spätnej väzby v jednej simuláciu. Jeden slúži na získanie televízie a druhý s názvom replík CKT sa používa na získanie Ti.

[Quote = yschuang] Ospravedlňujem sa, Lvw. Je pravda, dva AC zjazdovky, televízie a Tí sú potrebné pre výpočet T. Jeden trik je možné prehrávať. V Hspice, vytvoriť dve ckts s rovnakým spätnej väzby v jednej simuláciu. Jeden slúži na získanie televízie a druhý s názvom replík CKT sa používa na získanie Tí [/quote] Áno, ďalšou možnosťou je použiť len jeden obvod a znásobiť hodnoty oboch zdrojov s faktorom, ako je táto:. Z * V a ( 1-z) * I. Potom spustite dve parametrické analýzy sa z = 0 (som aktívne) a z = 1 (V aktívna) a vy budete musieť kombinovať výsledky oboch jázd.

Mám otázku týkajúcu sa Vášho netlist. Používate Middlebrook je spôsob simulácie slučky zisk, súdiac podľa vzorca. Tak prečo si rozbiť slučku pomocou L a C? Middlebrook metóda umožňuje prerušenie slučky a vedenie stiahnutie aj pri nízkych a vysokých frekvencií. Použitie L a C vám v skutočnosti zničiť zaťaženie pri vysokých frekvenciách. Môžete prerušiť slučku napätie jednoduchým vložením medzi stehenný sval striedavé napätie zdroj s DC = 0 a ac = 1 a potom sa meria pomer medzi napätím na dvoch pinov na zdroj napätia. Potom pre aktuálnu aplikáciu môžete jednoducho aplikovať ako zdroj striedavého prúdu do bodu slučky. Pretože tento zdroj prúdu má dc = 0, že sa nebude rušiť ovplyvnenie taky, ale zachová zaťaženie. Prúdovej slučky zisk je pomer prúdov ísť naľavo a napravo od vstrekovacieho bodu.

Dobrý deň, sutapanaki. Nie som pomocou Middlebrook je spôsob, ako simuláciu a získať zosilnenie, ale druh použitia metódy LC z "Stanovenie stability za použitia spätného pomery vo vyvážených fullydifferential spätnej väzby obvodov" a získať návratovú pomer. Pozri obrázok 3 pre metódu LC a rovnice 2 na spiatočnej pomer v novinách a vkladá sa odkaz. http://www.ece.ucdavis.edu/ ~ Hurst / dokumenty / FullyDiffRR, CAS.pdf . Vlastne som simuláciu zosilnenie pomocou Middlebrook metóda, a to je nudné, pretože musím robiť postprocessingu v Matlab, či mám použiť Middlebrook je vzorec.

Hovoril som o obr.4 v tomto dokumente a vzorec (3). BTW, vzorec, ktorý ste mali vo svojom prvom príspevku je presne to, že jedna. Tento vzorec syntetizuje metódu Middlebrook, ako je popísané tu: http://enel.ucalgary.ca/People/Haslett//Enel647/ReturnRatioStability/MiddleBrook75.pdf , pozri expr. (21b). Či už používate expr. (2) alebo výraz. (3) z papiera, budete potrebovať rovnaký druh spracovania. Môžete použiť dve kópie rovnakého okruhu v rovnakom simuláciu a robiť všetko korenie alebo si môžete urobiť 2 simulácií a to v Matlab alebo nejaký iný program. Avšak, to je ešte fakt, že ak budete používať Fig.4 vám Preserver ako zaujatosť DC a impedancia úrovni. Ak používate obr. 3, na vysokofrekvenčný impedancia tam nie sú. Vaša voľba na konci.

Dobrý deň, sutapanaki. Je pravda, že vzorec v pozícii 1. je odvodený od spôsobu Middlebrook je. Máte pravdu, zase o tom, ako prelomiť slučku a magicky chránenú dc skreslenie pri simulácii zosilnenie. Vlastne som metódou ako odkaz "http://sites.google.com/site/frankwiedmann/loopgain ~ ~ HEAD = pobj". Čo musím urobiť, postprocessingu v Matlab keď platí vyššie uvedené metódy v Hspice. Teraz späť k mojej pôvodnej otázke. Som stále premýšľal, prečo nemôžem dostať do fázy, ale veľkosť len. Môžem veľkosti, fáza, reálne časť a imaginárny časť každého uzla, keď sa snažia dostať na televíziu. Avšak, nemôžem dostať informácie o fáze, keď Ti výpočtu.

[Quote = yschuang] .............. Čo musím urobiť, postprocessingu v Matlab keď platí vyššie uvedené metódy v Hspice .................. [/Quote] Si si istý? V PSpice môžem kombinovať pri spracovaní pošty (v sonde) dva rôzne behy. Aj keď som sa použiť parameter posilnenie (ako som uviedol skôr) môžem spojiť dva AC prebieha pomocou symbolu "@", ktorý vyberie z oboch simulácie beží. Myslím, že niečo podobné by malo byť možné aj v HSpice.

Dobrý deň, Lvw. Idem s tebou, ale dôsledok sa zdá byť sklamaní. Môžem urobiť 2 AC behy v jednom simuláciu a získať informácie o veľkosti a fáze na uzly, ktoré chcem. Avšak, som stratil informácie o fáze, keď sa pokúsim vynásobení dvoch uzlov a všetko, čo som si ich veľkosť. Mimochodom, je definovaná ako -Vr/Vt televízie a že sa zdá byť zle, keď chcem vyjadriť, že v Hspice. Som stále zistení vyššie spomínané problémy.

[Quote = yschuang] Dobrý deň, Lvw. Idem s tebou, ale dôsledok sa zdá byť sklamaní. Môžem urobiť 2 AC behy v jednom simuláciu a získať informácie o veľkosti a fáze na uzly, ktoré chcem. Avšak, som stratil informácie o fáze, keď sa pokúsim vynásobení dvoch uzlov a všetko, čo som si ich veľkosť. .............. . [/Quote] "....... informácie o Didi uzly"? Získate modulové informácie o zosilnenie (napätie resp. Prúdu)! A prečo sa budete "násobiť dva uzly"? Zosilnenie napätia je definované ako pomer napätia a prúdovej slučky zisk ako bežné likvidity. Na konci sú obaja spolu vo vzorci. To je všetko - a samozrejme, ak sa matematicky kombinovať komplexné funkcie, výsledkom je opäť komplexné, to znamená, že má veľkosť rovnako ako fáze. Čo je naozaj problém?

Dobrý deň, LvW Predpokladajme, televízia = -Vr/Vt, Ti = Ir / It. VT a to sú vstupné striedavé napätie a prúd singals. Vr a Ir sa vracia striedavé napäťové a prúdové signály. Pre túto chvíľu preskočiť vzorec zosilnenie. Ako ste povedal, napätie / prúd slučky zisk je podiel vrátených signálov. V priebehov diváka, veľkosť fázy Vr, VT, Ir, a to môže byť videný. Avšak, nemôžem dostať do fázy Vr / VT alebo Ir / IT. Všetky som si ich veľkosť Vr / VT a Ir / IT. To vyzerá divne na mňa. O "násobiť dva uzly", to je zlý výraz.

Ahoj yschuang, ja neviem, čo môže byť chyba. Pre vašu informáciu som vám poslal pdf uchytenie s mojím simulácie zosilnenie obvodu a všetkých definícií a vzorcov. To funguje veľmi dobre. Možno, môžete zistiť niektoré chyby vo vašej práci. Prosím, dajte výpoveď, ak ste problém vyriešil. Veľa šťastia a ak sa jedná o

Môže to byť tak, že jednoducho nevedia, korenie výstupné syntaxe príkazu? VP () je operátor fáza výrazy, pozri HSPICE príručky alebo žiadnu SPICE učebnici.

Halo, Lvw Ďakujem za láskavú súboru a budem sa snažiť urobiť tú cestu a zistiť, čo sa deje zle. MKO, viem, že syntax pre zobrazenie fázy.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back