Otázka na TK vo VCS.

M

Merlionfire

Guest
Ahoj všetci, ja som zodpovedný za presun z Modelsim do VCS prostredia MX. Existuje niekoľko Tcl súbory, ktoré fungujú vo ModelSim. Ale keď sme v run DVE, sú niektoré príkazy v týchto súborov, ktoré nie sú uznané UCLI. Napríklad.: Winfo, toplevel Zdá sa, že tieto príkazy sú TK ako Tcl. A UCLI podporuje iba Tcl. Môj odhad je správny? Nemám toľko znalostí Tcl. Mohol by mi u nejakú predstavu, ako s ňou zaobchádzať? Mnohokrát ďakujem

Môžem ti pomôcť, dajte mi príkaz scrpt alebo napíšte mi, budem ju opraviť a skontrolovať v mojom VCS env.

Ahoj, Mohol by mi pomôcť spauls u kontroly TK skripty nižšie VCS! .. # / Usr / bin / priania toplevel horné tlačidlo top.quit texte Koniec balení top.quit padx-20-pady 10 vyššie príkazy TK úplne. nerozpoznala UCLI. Ale Modelsim môže. Ak sa VCS nepodporuje TK, máte iný prístup k tvorbe systému Windows v prostredí VCS? Mnohokrát ďakujem.

[Quote = Merlionfire] Dobrý deň, u spauls Môže mi pomôcť kontrole TK skripty nižšie VCS! ... # / Usr / bin / priania toplevel horné tlačidlo top.quit texte Koniec balení top.quit padx-20-10 pady Nad TK príkazy sú úplne neuznáva UCLI. Ale Modelsim môže. Ak sa VCS nepodporuje TK, máte iný prístup k tvorbe systému Windows v prostredí VCS? Mnohokrát ďakujem. [/Quote] UCLI je TCL rozhranie, bez TK (AFAIK), je miesto DVE dovolí. Vedeli ste Kontakt vcs_support? BTW - čo to aplikácie TK realizovať? Možno by si mohol redesign to, ak čas dovolí. Ajeetha, CVC www.noveldv.com

[Quote = aji_vlsi] [quote = Merlionfire] Dobrý deň, Mohol by mi pomôcť spauls u kontroly TK skripty nižšie VCS! ... # / Usr / bin / priania toplevel horné tlačidlo top.quit texte Koniec balení top.quit - padx 20-pady 10 vyššie TK príkazy sú úplne neuznáva UCLI. Ale Modelsim môže. Ak sa VCS nepodporuje TK, máte iný prístup k tvorbe systému Windows v prostredí VCS? Mnohokrát ďakujem. [/Quote] UCLI je TCL rozhranie, bez TK (AFAIK), je miesto DVE dovolí. Vedeli ste Kontakt vcs_support? BTW - čo to aplikácie TK realizovať? Možno by si mohol redesign to, ak čas dovolí. Ajeetha, CVC www.noveldv.com [/quote] Toto je len jednoduchý príklad použitia TK. Pokiaľ ide o aplikáciu, musím vytvoriť popup okno (ktoré je vytvorené pomocou "toplevel" príkaz). Toto okno sa prijímať vstup niektorých parametrov sa zobrazí zodpovedajúci výsledok. BTW, čo je "Namiesto toho DVE by mala umožniť to?" znamená?

DVE je založený na TK GUI, ako sú veci, a preto je možné to urobiť. UCLI je čistá rozhranie príkazového riadku a preto nebude vám robiť veci, TK - ale to je mi známe. Najlepšie je kontaktovať vcs_support. Ajeetha, CVC www.noveldv.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back