Otázka na spoločné simuláciu ADS a HFSS z indikácie.

J

joabery

Guest
Otázka na spoločné simuláciu ADS a HFSS z indikácie. Ja som pracoval na dielektrické Rezonátor oscilátora (DRO) na 5.8GHz. A mám v pláne simulovať štruktúru s DR Ansoft HFSS získať S2P súbor, a potom ho importovať do Agilent ADS čo-simulovať s tranzistorom. Avšak, výsledky simulácie ukazujú, že slučkový zisk je menší ako 1, čo znamená, že obvod nemôže oscilovať. Vlastne, experimentálne výsledky ukazujú, že osciluje pomerne dobre, a výstupný výkon je medzi-1dBm a 0dBm. Mohol by mi niekto povedať, prečo simulácie sa nezhoduje s experimentom? Díky moc! Príloha - pozri http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=1023965 # 1023965 Obrázok 1 - Schéma ADS Obrázok 2 - zosilnenie, Všimnite si, že slučkový zisk je dosť u 1 (viac ako 0,99), a fáza sa blíži 0. Prosím, odpustite mi moje chabé angličtine! Ja som od Číňanov.

dobrý spôsob. Myslím, že HFSS a CST pre DR model S2P, použite reklamy na simulovanej. Ale mimochodom, ako používať ADS DR režime DRO simulovať?

prečo neskúsiť Designer Ansoft miesto reklamy? Myslím, že je dobré spojenie medzi projektantom a Ansoft HFSS.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back