Otázka, kováč grafu

S

saran7507

Guest
Ahoj všetkým, mám otázku na výkon grafe Smith. Mám PCB dvojča hlavnej dipólu (FR4 podkladu) s nekompromisnou spájkované na konci dosky a druhý koniec tvrdé spájkovanie v n-type vidlicou. Chcem vidieť impedančné hodnoty v grafe u kováča Agilent sieťového analyzátora e5070b. Frekvenčný rozsah je 5.1GHz na 5.8GHz. Centrum je frekvencia 5.45GHz. Výsledky, ktoré som dostal od analyzátora siete je 53ohms na 5.1GHz a 25 ohmov na 5.8GHz. Môžem hrať s anténou pozície bcoz im drží anténu. Prečo im dostať 25ohms na 5.8GHz? Je to v poriadku, alebo zle? Som pripojený na screenshot pre ur pohľadu. Naliehavo potrebujeme ur odpoveď. Vďaka. S pozdravom, Chellappan.

Zdravím všetkých, plz odpovedzte mi .... Potrebujem naliehavo pomoc ur .....

Teoreticky je dipólová anténa rezonuje len na jednej frekvencii. Šírka pásma dipólu môže byť zvýšená, ak je hrúbka prvkov sa zvýši, alebo sa zavádzajú niektoré zárezy do náručia prvkov. http://mwrf.com/Articles/ArticleID/21233/21233.html Ak je možné zložiť dipólu, pomôže tiež zvýšenie šírky pásma.

Ahoj, som pripojený na anténu a anténny feedhorn pics. N-typ feedhorn antény pluged do n-typu pokrmu. Tieto obrázky v tomto súbore sú: 1) Miska 2) Čelný pohľad na feedhorn antény 3) Zadný pohľad feedhorn anténa by mohla rozprávať, ako u i napríklad kľúčom v hodnote krok za krokom v Agilent e5070b analyzátorom siete pre zobrazenie grafu kováč výkon? Graf kováč, že som pripojený skôr, ukazuje 53ohms na 5.1GHz a 25ohms na 5.8GHz. Tento praktický zisk pre tento 5.1 až 5.8 GHz 21dBi, ktoré sú asi príde bližšie k hodnote teórie zosilnenia. Ale zisk je v poriadku a ja to chápem Abt zisk, ale ja nechápem, ako vidieť, kováč graf a pôvodne to, čo na kľúč-in sieťového analyzátora. Je moje kroky dostať odpoveď výkonu kováč pokazilo z ur pohľadu. Pls veď ma. Vďaka S pozdravom, Chellappan

Ahoj, plz potrebujem pomoc u all. Plz vysvetlite mi jasne.

Mohli by ste zverejniť špecifikácie, FR4 hrúbky dosky plošných spojov a Cooper hrúbku a fotografiu dipólu čiže meranie? Dalo by sa zmeniť impedančná meniace sa vzdialenosti od dipólu riaditeľa (reflektor). Ale 20% šírka pásma je veľmi obtiažny. Som sa mohol pokúsiť vyskúšať ho v HFSS.

Fromm graf kováč impedancia sa točí viac ako 5 krát, keď sa mení frekvencia od 5.1 do 5.8GHz. Zakončím to ako zlé konštrukcie, ak je cieľom široké pásmo antény od 5.1GHz do 5.8GHz.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back