Otázka k teplota prechodu (Tj) v horúcej nosiče injekcii

E

e.Horus

Guest
Dobrý deň, potrebujem nejakú naliehavú pomoc. Ja používam on-line kalkulačky pre jednu z hlavných CMOS zlievarní na svete. Mojím cieľom je stanoviť životnosť obvodov v roznych napätie a teplotných podmienkach. Problém je, že nechápem niektoré z týchto podmienok (ktoré o to požiadajú), a tiež mám zopár ďalších otázok: Na účely Hot nosiče injekcia: 1. Čo je TJ (teplota prechodu), je to malé a stredné podniky, ako na prevádzkovú teplotu? Ak áno, prečo je to, že životnosť sa znižuje, keď zadám nižšiu TJ? 3. čo je DC AC faktor? 4. čo je cum. zlyhať? Na účely brány oxidu rozobrať, keby som platí napätie na bráne spoločné zdroje a rovnaké napätie na zdroji common-gate zariadenie, ktoré má vyššie riziko vzniku oxidu poruchy? Ďakujem Vám veľmi za pomoc

Je veľmi ťažké definovať životnosť IC z dát zlievárne. Vzhľadom k tomu, že jediná záruka tranzistora bude fungovať po niekoľkých rokoch v niektorých podmienkach. Ak chcete skontrolovať IC životnosť, jediný spôsob, ako je na tom vypálení v teste so skutočným IC.

Ak si dobre spomínam, na otázku č 1: teplota prechodu je temprrature v IC. Tam je niekoľko vysvetlení tu: www.allegromicro.com/techpub2/an/an295014.pdf Pre nižšie Tj elektróny pozdĺž cesty Hot dopravcu menej energie a menej skončil. Therofore Hot dopravcu menšie prekážku v ceste, a viac energie, aby sa vstrekne do oxidu.

Ďakujem Vám za vaše odpovede Takže ak chápem správne, hot nosič injekcia je nebezpečná pri nízkych teplotách, že?

Áno, hot nosič injekcia je nebezpečná pri nízkych teplotách.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back