Otázka k Momentum post-spracovanie vizualizácie

J

jeffreycheng

Guest
Ahoj, Keď používam post-processing visualizaton pre zistenie aktuálneho ditribution na špirály cievky. Obrázok zobrazujú iba niekoľko discreted upozorniť trojuholníkov pozdĺž stopy. Ale pre ďalšie špirála cievky, ktorý je väčší smeti môže jasne ukazujú, coutinuous upozorniť prúdy zhlukovaniu na vnútornej strane špirály. Existuje nejaká možnosť, že po spracovaní nedokázal ukázal presne prúdy? Beacause S parametrom výsledkov sa zdá nemá žiadne problémy. Ďakujem.

snaží vykresliť aktuálnu šípky, predstavuje aj veľmi minúty hustotu,

V skutočnosti súčasný šípky ukazujú rovnaké výsledky, prúd je veľmi málo na väčšine plochy špirály (malé modré šípky) a niektoré jednotlivé silné prúdy (Big červené šípky) boli nájdené na niekoľkých miestach pozdĺž špirály. Je to veľmi podivné.

[Quote = jeffreycheng] V skutočnosti, prúd šípky ukazujú rovnaké výsledky, prúd je veľmi málo na väčšine plochy špirály (malé modré šípky) a niektoré jednotlivé silné prúdy (Big červené šípky) boli nájdené na niekoľkých miestach pozdĺž špirály. Je to veľmi podivné. [/Quote] Skúste zväčšiť siete výrazne.

Zmena zobrazenia vlastností grafiky, ak používate reklamy.

Snažil som sa zvýšiť hustotu siete, ale nič sa nezmenilo. Overil som šípkou sprisahania. Zdá sa, že stále mám rovnaký problém.

Deer heejing: Nechápala som, čo tým myslíte. Mohli by ste vysvetliť vaše metódy v detaile. Ďakujem.

Používate reklamy, takže na ľavej strane kontroly nad "displejom Vlastnosti" 0 ---- 0E 00000 (modrá) 360 ----- XE 00 xxx (červená) zmena x, a "enter" kontrastný pomer sa zmení, budete si to

Ahoj, ja sa snažil vypnúť redukciu siete a získať oveľa hustejšie sieť, a tentoraz prúdy 'show je rozumnejšie. Heejing, vaša metóda je dobrá, a aby prúdy jasnejšie. Ďakujem vám, priatelia.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back