Otázka k klinom (ASK, FSK, PSK)

R

reyge

Guest
Na strane demodulátora, mala by byť doba vstupu (alebo po dobu jednej správy) byť? Je nutné, aby výstup by mal byť rovnomerne rozložené v čase, ako že na vstup modulátora? Mám nejaké problémy pri prechode z jednej frekvencie do inej FSK, alebo, inými slovami, hranica medzi dvoma rôznymi vstupných dát ... vďaka

ya demodulátor musí byť vedomí slot vstupu čas ... ale v prípade, ak FSK PLL slúži k demodulovanie potom nie je nutné, že by mal byť vedomí slot vstupné čas, ak ostatné použité frekvencia nie je v PLL zachytenie rozsahu ........ Možno určiť, aká u ur použitie pre demodulovanie signálu FSK .........

Viem, že PLL možno "uzamknúť" a signál .. Ale môžete mi vysvetliť, ako môže vedieť, PLL vstup časový úsek?

Pri FSK zmení frekvencii PLL automaticky vyhotovuje novú frekvenciu v prípade, že nové frekvencii je v jeho zajatí rozsahu a nie je nutné PLL poznať časový úsek, ako to dosiahnuť, pretože PLL neustále sledovať kanál .. ....

Ach, vidím ... Ale keď FSK mení frekvenciu, je možné, že je stredná frekvencia pred konečným frekvencia je dosiahnutá. Počas tejto doby, PLL tiež zachytáva strednej frekvencie, ktorá môže byť nežiaduce, pretože tieto frekvencie môžu predstavovať vstupnú ... Ale v prípade, že vstupný časový úsek je daná, mohol by som sa s tým niečo urobiť ... Mimochodom, ja sa snažím realizovať všetky digitálne 8-FSK demodulátora vďaka

Súhlasím, že by medzi frekvencie pri prechode, ale PLL je veľmi jednoduché a ak je dostatočne rýchly prechod je to medzi frekvencie zvyknutý predstaviť, že veľká chyba ........ Môj priateľ sa vykonáva FSK, a ak má zodpovedajúce údaje, aby vás budem si to pre Vás ........

No ja mám svoje miesto. Dúfam, že váš priateľ dobrý materiál .. Môj PLL sa zdá byť pomalý ... Je nejaká kritériá, na frekvencii nosného signálu s ohľadom na vstupné slot čas? vďaka

Môj priateľ má implementované pomocou štrbinovej dobe len jedna, a že tiež BFSK len .... ale kritériá pre nosný kmitočet je to, že by mali ležať v rozmedzí zachytenie PLL ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back