Otázka k hovoru! Praktickou! Odpovedzte, prosím

A

ahmad_abdulghany

Guest
Dostal som aj medzinárodné hovory od niekoho, že som nikdy splniť predtým, a on hovorí, že žije v určitej krajine (povedzme: "A"). Problém je číslo som dostal na môj mobilný telefón Caller-ID odkazuje na ďalšie veľmi vzdialené krajiny (napríklad: "B")! Môže to teoreticky i prakticky sa stalo? Ak áno, ako k nemu dôjsť? Inými slovami, môže krajina "A" čísla môžu byť zasielané prostredníctvom inej krajiny, "B" a dostal číslo ako v prípade, že volajúci je volanie z "B", aj keď to vlastne moc ďaleko na "A"? Každý, kto vysvetlí mi to prosím? Díky moc vopred, Ahmad,

Je možné, že ID volajúceho v krajine telefón má obmedzený počet miest. Je tiež možné, že volajúci používa falošnú identifikáciu volajúceho číslo zmiasť, rovnako ako spam email je fake spiatočnej adresy.

Ahoj Tu je scenár, ale nie som si istý. Niektoré krajiny používajú VoIP hovory medzinárodné, a preto nie je brána pre medzinárodné hovory vo vašej krajine, môže byť hovor smerovaný do inej krajiny a potom z tejto krajiny do vašou pomocou bežnej telefónnej siete. Nie som si istý, že je to len odhad Salam Hossam Alzomor www (.) IG (.) Org

[Quote = alzomor] Niektoré krajiny používajú VoIP hovory medzinárodné, a preto nie je brána pre medzinárodné hovory vo vašej krajine, môže byť hovor smerovaný do inej krajiny a potom z tejto krajiny do vašou pomocou bežnej telefónnej siete. [/Quote] Je to zlý koncept. Keď u cesty dopravu cez inou cestou, ID volajúceho sa nemení .. Niektoré krajiny zmene identifikácie volajúceho (z bezpečnostných dôvodov), kedy sa ich cesta contra hovory na iné, ale v tomto prípade som nepočul, že identifikácia volajúceho, rovnako ako zmeny, kód krajiny .. Ďalšie possiblility je, že niektoré telekomunikačné spoločnosti malé nákupy prenajaté linky v jednej krajine a za použitia číslovanie série tejto krajine môžu volať z inej krajiny (použité technológie, je VoIP všeobecne) .. Ako by som žiť v Pakistane, jeden z mojich priateľ povedal, že jeho priateľ povolal z Veľkej Británie (myslím), ale identifikácia volajúceho, rovnako ako krajiny, kód bol v Pakistane. Ak je to pravda, potom si myslím, že keď zavolám v Egypte, a hovoria, že volá z Veľkej Británie, potom jeho svoj scenarion, a celkom možné. Poznámka: Im vzťahujúce sa k odboru Telecomu od 5 rokov, ale je tu možnosť, že im zle .. Naveed

Najjednoduchšie odpoveď je, že môže mať dostal číslo od povedať, Veľkej Británie, ktoré začínajú od 0044, a potom volá chlapík z Francúzska vo Francúzsku za použitia mobilného operátora v Spojenom kráľovstve, tj iternational raaming. PS Neviem, v prípade Veľkej Británie mobil pracuje vo Francúzsku, je to len príklad.

Ahoj, ja stál tento scenár, keď som bol v Egypte som sa volanie z Malajzie, ale žiadna sa zdá byť z mobilný operátor v Egypte. Keď som bol v Malajzii som sa volanie z Egypta a celého NE 0301 keď som bol v Malajzii a získať volanie z Rakúska žiadny vyzerá, že je z miestnej pevnej linky v Malajzii?! Aký dôvod toho všetkého?! Salam Hossam Alzomor www (.) IG (.) Org

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back