Otázka k Delta modulátory Sigma

N

naalald

Guest
Navrhol som, aby druhá sigma delta modulátora. V TT 25 kúte je 63.8 dB SNR. Najhorší výsledok sa získava v SF 85, ktorý má 33 dB SNR. Chcem zvýšiť výkon modulátor tak, že dosiahne aspoň 62 dB SNR vo všetkých rohoch. Je možné to urobiť tým, že zlepší opamps, že sa zvyšuje ich zisk alebo šírku pásma, alebo by som mal robiť niečo iné? Akýkoľvek podnet.

môže u plz vysvetliť viac o architektúre u využili. je to SC alebo CT?, no. kvantizeru bitov?. Je to po rozložení simulácia? sú u zvažuje parasitics aj pri simulácii? Wat proces a napätie ur pracujete? Wat druhu je u DAC použitie v spätnej väzbe? PLZ podrobne vysvetliť Bout It, potom niekto Shude bude schopný pomôcť pri von ..

Dobrý deň, ďakujeme za Vašu odpoveď. Podrobnosti sú tak: SC architektúra, 1 bit kvantizer, č parasitics sú považované za, proces je 0,18 um a napájacie napätie je 0,9 V. Vďaka za vaše návrhy.

[Quote = naalald] Dobrý deň, ďakujeme za Vašu odpoveď. Podrobnosti sú tak: SC architektúra, 1 bit kvantizer, č parasitics sú považované za, proces je 0,18 um a napájacie napätie je 0,9 V. Vďaka za Vaše námety [/quote] je 0,9 V nominálnom napätia v 0.18um technológie.?

Samozrejme, že nie. Menovité napätie na 0,18 um je 1,8 V. V skutočnosti je môj návrh považovaný za nízkeho napätia dizajn.

[Quote = naalald] Samozrejme že nie. Menovité napätie na 0,18 um je 1,8 V. V skutočnosti je môj návrh považovaný za nízkeho napätia design. [/Quote] V tomto prípade je lepšie skontrolovať, či vaše OTA môže pracovať v rohoch, ktoré spomínate tohto napätia. Tiež skontrolujte spínač odporu na základe tejto požiadavky nízkeho napätia. Rád by som tiež skontrolovať unikajúci prúd v rámci tohto napätia (predpätia v závernom PN prechod je teraz 0,9)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back