Otázka k axiálne pomer IE3D

A

Alberich

Guest
Ahoj, Dr Jian (alebo ktokoľvek iný), prosím, mám niekoľko otázok, sa vás opýtať: 1_ Môžete definovať Uveďte prosím pre mňa osového pomeru, ktorý je počítaný v spôsobe zobrazenia (?, Čo je jeho výraz) 2_ Pre oblasť vidím, že Môžeme len získať zisk a smerovosť (v dBi), takže je tam v priemere získať modulu E (v dB). 3_ Mám malý záujem v anglickej definujete E vľavo a vpravo E, ale vo francúzskej definujeme: contrapolar (kríž) Ecross = EθsinΦ + EΦcosΦ koplanárne (istiny) = EθcosΦ Eco-EΦsinΦ takže to, čo je vľavo a právo na to všetko, viem, že tieto otázky sú základy, takže ospravedlňte ma za znepokojujúce. Vďaka vopred S pozdravom

Ahoj, Alberich: 1. Osového pomeru je po štandardnej definície: AR = Max / min a min = max a min (abs (| Eleft |-Eright |), ABS (| Eleft | + | Eright |) AR_dB = 20,0 * log 10 (AR) 2. vzor množstvo normalizované vzdialenosti a je nezávislá. Ak chcete zistiť E a H sa určitej vzdialenosti, môžete si vybrať Edit-> Pattern Manipulácia a šírenia vĺn. Tie môžu nájsť E a H hodnôt danej 3 miesta Eleft = (Etheta + j Ephi) / sqrt (2) Eright = (Etheta - j Ephi) .. / sqrt (2) Za čo a contrapolar vzorcov, Ecross = EθsinΦ + EΦcosΦ koplanárne (hlavný) Eco = EθcosΦ -EΦsinΦ sú Eθ a EΦ komplexné hodnoty sú používané pre charakterizovanie kruhovo polarizované antény vidím nasledovné: Kedy phi = 0, Eco = Etheta (alebo Eθ) a Ecross = Ephi (alebo EΦ) a zodpovedajú lineárne polarizované vlny v anglickom systéme pri phi = PI / 2, Eco = -... Ephi a Ecross = Etheta Oni sú tiež lineárne polarizované vlny, ktoré mali byť použité pre kruhovo polarizované vlny?

Ahoj doktor Jian, prepáč za neskoré. Áno, my definujeme tejto oblasti a porovnávame ich, ak sú v blízkosti (v hodnotách), hovoríme, že anténa má vysoký kríž polarizáciu. Ale povedzte mi, je stále ešte nejasnosti v hlave: v teréne (E), ak je normalizovaný, je normalizované na izotropné anténu, a tak dlho, ako je normalizovaný WHT som trochu velues, ktoré sú> 0 (za normalizovať pole Themax je 1, takže log (1) = 0), povedal som, že som prvou pomocou IE3D v škole môj profesor ad Spýtaj sa ma veľa otázok a ja som na ne odpovede potvrdiť svoju prácu, a odsúdiť ich. Vďaka vopred a prepáčte. S pozdravom

Ahoj, Aber: pole pre vzor je normalizovaný ako: E_true_field = E_pattern * C / R Vzhľadom k tomu, E_true_field je nepriamo úmerná r, E_pattern je konštanta R. C je konštanta (r, theta, phi), a to sa týka toho, či je pre E_pattern smerovosť a zisk. S pozdravom,

Ahoj doktor Jian, ja viem, že žiadam veľa otázok, ale musím vedieť, pár vecí. Pozrite sa: Pamätaj si, čo som definovať ako spolupráci a cez polárne oblasti Zistil som, že v anglicky oni sú tiež nazvanej horizontálne a vertikálne sú definované v tejto téme: http://www.edaboard.com/viewtopic.php? t = 177746 & zvýraznenie = Ludwig , tak ako si mám GT je v IE3D, alebo si musím spracovať zobrazením E theta a E phi a po vytvorení programu, ktorý ich výpočtu, a plot je (napr. MATLAB) pre THR normalizovanej odbore, ktorý som našiel som chybu, keď som si to hovorím tý custum alebo lineárne oblasti, ktorú mi v dB alebo v nodimension respektíve tak max je 0 alebo 1, resp Díky moc rešpektuje a pozdravom

Dobrý deň, Alberich: Nájdete Eco alebo Ecross s phi = 0, 90, 180 a 270 s príslušnými Etheta a Ephi. Pre ostatné uhol phi, nemusí byť schopný dostať je automaticky IE3D/PATTERNVIEW. Môžete to urobiť na MATLAB. Budeme sa tiež snažiť, aby ho v budúcnosti verzii. Ide.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back