F
FALA
Guest
Dobrý deň, snažím sa chrániť niektoré vysoké impedancie siete, ktoré majú nižšiu nano ampér prúdy v Protel DXP 2004 na 2 vrstvy dosky.Môžem vytvárať polygóny v citlivej oblasti a pripojte polygón na vysokú kvalitu stúpenec citlivé čisté, ale nie je uspokojivá.Niektoré oblasti polygónov nemôžu byť pripojené k ostatným polygóne, pretože geometrických a smerovanie obmedzuje a sú odstránené, keď som odstrániť mŕtve medi.Takže niektoré oblasti nie sú hliadkovali.Druhá otázka je o túlavé kapacitné sieť medzi citlivými a stráženie net.Mám strach, že keby stráženie čistej stane takmer na strážené (citlivé) čistej túlavé kapacitné môže situáciu zhoršiť, pretože ako som už povedal vstupnú impedanciu citlivých siete je veľmi vysoká (vyššia ako 1 GOhm) a hluk môže byť pribudli stráženie siete a vytvára nejaký hluk prúdu.Ako môžem ponechať zblúdili kapacitný odpor medzi strážiť čisté a strážené siete na prijateľnú hodnotu?Takže mám dve otázky
1 - Ako môžem vytvoriť Ostraha sietí v Protel DXP 2004?
2 - Ako udržať zblúdili kapacitný odpor medzi týmito dvoma sieťami na prijateľné hodnoty v tento softvér?
Ďakujem moc vopred.
1 - Ako môžem vytvoriť Ostraha sietí v Protel DXP 2004?
2 - Ako udržať zblúdili kapacitný odpor medzi týmito dvoma sieťami na prijateľné hodnoty v tento softvér?
Ďakujem moc vopred.