Ostraha s PROTEL DXP 2004

F

FALA

Guest
Dobrý deň, snažím sa chrániť niektoré vysoké impedancie siete, ktoré majú nižšiu nano ampér prúdy v Protel DXP 2004 na 2 vrstvy dosky.Môžem vytvárať polygóny v citlivej oblasti a pripojte polygón na vysokú kvalitu stúpenec citlivé čisté, ale nie je uspokojivá.Niektoré oblasti polygónov nemôžu byť pripojené k ostatným polygóne, pretože geometrických a smerovanie obmedzuje a sú odstránené, keď som odstrániť mŕtve medi.Takže niektoré oblasti nie sú hliadkovali.Druhá otázka je o túlavé kapacitné sieť medzi citlivými a stráženie net.Mám strach, že keby stráženie čistej stane takmer na strážené (citlivé) čistej túlavé kapacitné môže situáciu zhoršiť, pretože ako som už povedal vstupnú impedanciu citlivých siete je veľmi vysoká (vyššia ako 1 GOhm) a hluk môže byť pribudli stráženie siete a vytvára nejaký hluk prúdu.Ako môžem ponechať zblúdili kapacitný odpor medzi strážiť čisté a strážené siete na prijateľnú hodnotu?Takže mám dve otázky
1 - Ako môžem vytvoriť Ostraha sietí v Protel DXP 2004?
2 - Ako udržať zblúdili kapacitný odpor medzi týmito dvoma sieťami na prijateľné hodnoty v tento softvér?

Ďakujem moc vopred.

1.Skúste dávať polygón rôznych čistej meno od zvyšku polygónov.Je-li čistý názov je rovnaký polygón 'ostrov', budú odstránené pri nalievaní Cu.Ostraha polygón možno dosiahnuť tým, že vytvorí falošné stopy okolo neho.

2.Nie, že viem - ale ako pravidlo udržať čisté gnd od citlivá.Avšak záleží na vlastnostiach čistej samo-tj frekvencie, prúd, z apodProtel užívateľ

Hello dindes,
1 - Nechcem vytvárať mŕtveho medi k ochrane citlivých net.Snažil som sa vysvetliť, prečo používať polygón chrániť citlivé net nie je dobrý nápad.Dead meď oblasti nemôžu chrániť citlivé sieť a že je lepšie byť zrušená.V ideálnom prípade by som chcel trasu stráženie čistej ako na jednostranné a pod citlivých sledovať po celú cestu.Je veľmi starostlivý, aby to urobiť ručne, takže som použil polygón, ale ako som vysvetlil, že nie je príliš uspokojivá.Je nejaký trik, alebo pravidlo, tak som si cestu netto (stráženie netto) súbežne s citlivými sieť vo všetkých jeho cestu a taktiež kryt cez dieru s kolíkmi, ktoré strážia net.
2 - O udržanie impedancia na žiaduce úrovni, ktoré som videl niektoré pravidlá pre to, ale nie som si istý, ako by som mal použiť.Myslím, že (nikdy sme to), PROTEL môže viesť impedancia dvoch smerovaná sietí na žiaduce hodnoty.
Vďaka

Pozeráte sa na problém späť.Nachádzate sa zameriava na citlivé stopy, keď je treba hľadať prípadné stopy agresor alebo zdroje.Po identifikácii potenciálnych zdrojov EM "šum" alebo dielektrických únikom je možné sa im vyhnúť sa svojim citlivým stopy.Správne smerovanie, skôr ako slepo umiestnenie "stráže" je preferované riešenie.

Účelom stráže stopy je oddeliť citlivé stopy z agresora zdroja.Ako všeobecné pravidlo, keď budete vzdialenosť betwen paralelné stopy aspoň 3x šírka stopy, môžete udržiavať menej ako 50 dB EM spojky.Použitie správne dielektrikum, v kombinácii s povrchovou úpravou a fyzické oddelenie, zamedziť úniku súčasné problémy.Ak máte správne nasmerovaná rady, strážnik stopy nepotrebné.V skutočnosti môže skutočne pôsobiť ako spojovací stopy a degradovať tvoj citlivý signál, ako ste si vzala s vašou obavy kapacitné.

Mali by ste vedieť, že návrat cestu medi v blízkosti citlivých stopa zníži svoju charakteristickú impedanciu.Vravíte, že stopy, ktoré sa ich týkajú ste "vysokej impedancie".Všetkých pripojených medi do 3x-4x šírka stopy bude "vidieť" vaše citlivé trasovania indukčne a kapacitné, a zníži jeho impedancie.Bližšie medi, tým nižšia impedanciu a väčší spojky.

Stráž krúžky a strážnej oblastiach sú často nevyhnutné pre polovodičové zomrieť, aby zvodové prúdy prúdy.Sú zbytočné na správne navrhnutého plošného spoja.Môžu spôsobiť problémy skôr než ich riešenia.

Existuje veľa textov a článkov na tému stráže stopy.Jeden taký článok nájdete na adrese: http://www.altera.com/technology/signal/columns/2006/2006-10-oct_1.html

House_Cat Dobrý deň, ďakujeme!Spojenie bolo veľmi poučné.To ma naozaj vážne uvažovať pred použitím akejkoľvek stráženie.Ale dve dôležité otázky zostávajú:

1-DPS Pretože je umiestnený vnútri tienené komory, vonkajšie zdroje hluku neboli ocenil článok úvaha, ale keď signál opúšťa prístroj musí byť nejakým spôsobom chránený.Myslím, že tienenie so zemou nie je dobrá voľba pre mňa, pretože potenciálny rozdiel (citlivé sieť má napätie medzi 1V a-1V) môže spôsobiť únik prúd na tejto úrovni impedancia (~ 1Gohm)
2-V niektorých oblastiach stále myslím, že bude potrebné strážiť.Napríklad pri vysokej impedanciu signálu vstupu OZ (Pin3) je takmer nevyhnutne Pin 4, ktorý má asi-15V a nevyhnutne ako vzdialenosť menšia ako 100 míľ (hrúbka pin 2 podložky radius) môže spôsobiť značný únik.Tak to má byť strážený.

Thank you very much znova!

Vzhľadom na vaše dva body:

1.Pre vaše obvod, by som určite miesto palube tienené kabíne.Priestor by mal byť "uzemnené" do napájacieho obvodu moc spoločného.Čo chcete urobiť, je zabezpečiť návratnosť cestu pre indukovaný prúd, ale vy chcete, aby bola niekde inde, ale vaše citlivé stopy.Spôsob, ako to dosiahnuť je obklopujú obvod s dobre uzemnenej klietky.

2.Pre vaše okolie "vysoká" napätie kolíky, môžete jednoducho umiestniť krátky "pozemná" stopu pahýľ medzi citlivé čapom a "vysoký" napätia pin.Že by unikajúci prúd spiatočnú cestu, ako vaše citlivá pin.Stopa môže byť tenká a mala by byť krátky - jeho jedinou úlohou je poskytovať kanalizácie pre unikajúci prúd, aby ho od chránenej pin.

Použil som úvodzovky okolo slova "krajina", pretože je nad všeobecný termín pre čokoľvek spoločného referenčného napätia je pre váš spoj.

V oboch prípadoch je cieľom je poskytovať aktuálne a rozptylové polia s nižšou impedanciou (teda aj ľahší) cesty, ako vaše citlivé trasovanie alebo špendlíky.Prúd bude tiecť niekde, je to vaša práca, aby bolo prúdenie, kde chcete.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back