osciloskop s vozovkou BNC = fyzický dôvod

S

sync40

Guest
Ahoj všetkým,
Nie som na novú elektroniku, v osobitných pracovať s nižším ako 24 V DC, alebo u siete 127 V str (vždy s použitím optočleny na riadenie triaky a tak), ale teraz som si veľké pochybnosti o mojej Tektronix 465 kúpil včera.
V minulosti som používal izolované ruka-konať odbory, ktoré by mohli pripojiť iba na každý bod, bez akýchkoľvek problémov.Napriek tomu som nikdy nemala rada obmedzené pixelov, takže som hľadal veľký problém na analógový rozsah a kúpil 100 MHz (takmer 30 rokov) Tektronix 465, len vedieť, po prečítaní prvej kapitoly jeho užívateľská príručka , že pozemný signál terminál (to znamená, že vonkajšie BNC sondy z dvoch vstupných kanálov, a samozrejme aj kovové veci) je viazaná trvalo tretieho terminálu polarizovaného zástrčka (zem alebo "krajiny" na napájací kábel ).Viem, že by to mohlo byť z bezpečnostných dôvodov, ale môj hlavnou starosťou je, aby sa môj dom (a takmer nikto v sused má tretie "krajiny" konektor inštalovaný).Samozrejme spotrebiče sú spojené pomocou "3 konektor zásuvky", ale len v priamom prenose a neutrálne sú vykonávané, je krajina kruhový konektor jednoducho nie je pripojený.

Takže ja som teraz v paranoja len kontrolovať všetky napätia v dome a na osciloskopu a vypínať, a ja som veľmi zmätená:

(pamätajte, že tretie "krajiny" konektor nie je vykonávaná v inštalácii):
1) rozsah je zapojený do elektrickej siete, ale moc sa vypne, já dám DVM čítaj striedavého napätia medzi kratšie (live), napájací konektor a rozsah veci (to je isté, že BNC sondy pôde) a píše 74 voltov.

2), rovnako ako (1), ale DVM medzi väčšími (neutrálne), napájací konektor a rozsah prípadu, a číta asi 37 voltov.

3) rovnako ako (1), ale s pohonom rozsahu a to číta asi 60 voltov.

4) rovnako ako (4), ale s pohonom rozsahu a to číta asi 50 voltov.

Mám v pláne využiť svojej pôsobnosti v 5 voltov digitálnych obvodov, vždy izolovaná Wallmart transformátora, alebo lineárny napájací zdroj (transformátor, most, regulátor) a prilepte BNC vonkajší dôvod k môjmu 5 voltov zem, a do centra BNC bod, ktorý chcem merať (len tradičným spôsobom).Mám sa obávať, 60 voltov prítomných na BNC vonkajšej krajine, keď je na dosah, vyvolať prepätie v mojom okruhu 5 voltov?Som presvedčený, že bez ohľadu na to, že 60 voltov sú len odkaz na rozsah, a ak má 5 voltov obvod je naozaj 65 voltov pre rozsahu, že by nemala zasahovať do môjho obvodu.Mám pravdu?

Mohol by som trpia nebezpečenstvo šoku AC z 60 voltov na konektory BNC, dokonca aj dojemné, že?

Thank you very much for any help.

Vážený priateľovi,

Problém budete mať na ruke, je celkom obyčajný s miestami bez linky GND.
Moja UPS, ktorý pracuje bez problémov na mt earleir mieste prestal dokonca 15-20sec zálohy (spec je 15min!).CPU vonkajšie telo bolo rozdávanie podstatné statické otrasy na nás.To isté platí takmer všetky elektrické spotrebiče.Dokonca aj moja televízna anténa terminálu bolo rozdávanie solidní šok ..!

Nemal som DMM (dig Multi-Meter), v tej dobe .. (teraz istý, či by som sa dostal k podobným výsledkom rád, keby som mal jedno ..!) Potom sme sa dostali správne uzemnenie na našich domov a potom sa naraz všetko OK Asif nič zlého na prvom mieste.

Šmahem, aj keď ur DVM prečíta nejaký škaredý položky I dont myslím, že je niečo veľmi vážnym problémom, s výnimkou niektorých nepríjemné chvíle kedykoľvek sa dotknete tele vybavenie.Náklady vzniknuté sme príliš menej (<1000 R), a ja by som preto vážne veľmi odporúčame, aby ste si yur správne uzemnenie.

Okrem tohto používate acertain riziko poškodenia (teraz nepoužíva slovo "fúkanie off ".!!) ur Tektronix ak vôbec existuje veľké elektrické napájanie špice.
Nezabudnite, rozsah použitia radu zosilňovačov ...

Všetko najlepšie,
Sai

sync40 Napísal:

Ahoj všetkým,

Nie som na novú elektroniku, v osobitných pracovať s nižším ako 24 V DC, alebo u siete 127 V str (vždy s použitím optočleny na riadenie triaky a tak), ale teraz som si veľké pochybnosti o mojej Tektronix 465 kúpil včera.

V minulosti som používal izolované ruka-konať odbory, ktoré by mohli pripojiť iba na každý bod, bez akýchkoľvek problémov.
Napriek tomu som nikdy nemala rada obmedzené pixelov, takže som hľadal veľký problém na analógový rozsah a kúpil 100 MHz (takmer 30 rokov) Tektronix 465, len vedieť, po prečítaní prvej kapitoly jeho užívateľská príručka , že pozemný signál terminál (to znamená, že vonkajšie BNC sondy z dvoch vstupných kanálov, a samozrejme aj kovové veci) je viazaná trvalo tretieho terminálu polarizovaného zástrčka (zem alebo "krajiny" na napájací kábel ).
Viem, že by to mohlo byť z bezpečnostných dôvodov, ale môj hlavnou starosťou je, aby sa môj dom (a takmer nikto v sused má tretie "krajiny" konektor inštalovaný).
Samozrejme spotrebiče sú spojené pomocou "3 konektor zásuvky", ale len v priamom prenose a neutrálne sú vykonávané, je krajina kruhový konektor jednoducho nie je pripojený.Takže ja som teraz v paranoja len kontrolovať všetky napätia v dome a na osciloskopu a vypínať, a ja som veľmi zmätená:(pamätajte, že tretie "krajiny" konektor nie je vykonávaná v inštalácii):

1) rozsah je zapojený do elektrickej siete, ale moc sa vypne, já dám DVM čítaj striedavého napätia medzi kratšie (live), napájací konektor a rozsah veci (to je isté, že BNC sondy pôde) a píše 74 voltov.2), rovnako ako (1), ale DVM medzi väčšími (neutrálne), napájací konektor a rozsah prípadu, a číta asi 37 voltov.3) rovnako ako (1), ale s pohonom rozsahu a to číta asi 60 voltov.4) rovnako ako (4), ale s pohonom rozsahu a to číta asi 50 voltov.Mám v pláne využiť svojej pôsobnosti v 5 voltov digitálnych obvodov, vždy izolovaná Wallmart transformátora, alebo lineárny napájací zdroj (transformátor, most, regulátor) a prilepte BNC vonkajší dôvod k môjmu 5 voltov zem, a do centra BNC bod, ktorý chcem merať (len tradičným spôsobom).
Mám sa obávať, 60 voltov prítomných na BNC vonkajšej krajine, keď je na dosah, vyvolať prepätie v mojom okruhu 5 voltov?
Som presvedčený, že bez ohľadu na to, že 60 voltov sú len odkaz na rozsah, a ak má 5 voltov obvod je naozaj 65 voltov pre rozsahu, že by nemala zasahovať do môjho obvodu.
Mám pravdu?Mohol by som trpia nebezpečenstvo šoku AC z 60 voltov na konektory BNC, dokonca aj dojemné, že?Thank you very much for any help.

Môžete si skontrolovať svoje príspevky v tomto závit pre niektoré skutočnosti:
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=158922&highlight =

Okrem toho, že súhlasím s použitím izolácie transformátora - alebo to najdrahšie možností ...
http://www.tek.com/site/ps/0, ,51-11195-INTRO_EN, 00.html

sync40 Napísal:

........ Ja viem, že by to mohlo byť z bezpečnostných dôvodov, ale môj hlavnou starosťou je, aby sa môj dom (a takmer nikto v sused má tretie "krajiny" konektor inštalovaný).
Samozrejme spotrebiče sú spojené pomocou "3 konektor zásuvky", ale len v priamom prenose a neutrálne sú vykonávané, je krajina kruhový konektor jednoducho nie je pripojený.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back