osadzovacie návrh úvah

S

smith_suez

Guest
Ahoj ... Máme nasledovať ďalší návrh obmedzuje pre rozmiestnenie komponentov a Trace smerovanie Pokiaľ sme pomocou osadzovací stroj pre montáž. Vďaka

Dobrý deň, musíte sa postarať o umiestnení komponentov, potom trasy sa dostanú do miest, Ďalšie informácie o vzdialenosti medzi komponentmi, ktoré môžete získať od Assembler, môžu sprievodca / pomôcť v tejto veci. Pozri niektoré články DFA vopred, okrem táto kontrola tohto webu pre pocit z toho, http://www.nexlogic.com/PCB-Design-for-Assembly.aspx S pozdravom Ramesh

Veľmi vám ďakujem ..... Mám ešte jednu pochybnosť .... Než začneme smerovanie sme Oprava a zámok polohy umiestnenie komponentu .. rt? Takže aké sú dôvody / kompromisy / parametre, ktoré sme sa vidieť ešte pred plánujeme umiestnenie komponentov v rozvrhnutie ... Aj my v žiadnom prípade meniť polohu jednotlivých zložiek (nie kritické), zatiaľ čo my sme smerovanie .... povedať, či máme pocit, že stopa dĺžka bude menšia / stopa bude menej komplikované, keby sa sťahujeme a otočiť komponentov. Ak sa mi, že sa musím dostať povolenie na umiestnenie znovu od zákazníka? Prosím, pomôžte .....

Ahoj, No, skôr ako prikročí k smerovania robiť praxi zaslať zákazníkovi na schválenie, to je to, čo som bol robíš, keď pracoval pre spoločnosti orientované na služby. Predpokladám, vaša práca s niektorými percent trasy a zákazník príde k vám požiadať o nejakú zmenu v umiestnení, potom to ohrozí celý proces. Ak vaša práca pre servisne orientovanej spoločnosti, potom vždy poslať hrubý umiestnenie zákazníkovi na schválenie, spýtajte sa ho, je umiestnenie je v poriadku goahead sa smerovaním. Ale na druhú stranu, ak je zmena v umiestnení po dokončení smerovanie (určité percento) z strane zákazníka, bude povinné pre vás urobiť zmeny, pre ktoré bude stúpať účet, všetky jeho kompromis taktiky: D srdečným pozdravom Ramesh

Ďakujeme, že u ..... dúfam, že môže trápiť u viac pochybností môj .....

Môže niekto predstaviť niektoré slávne Pick-a-stroje miesta?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back