OS, ktoré sú vhodné pre rytmus ic5 *** (5033, 5141)

B

bigworm

Guest
Ahoj všetci,
does niekto vyskúšať niektoré os ako RV pre IC5?
od RH, najmä Fedora Core 3 má príliš veľa miesta na disku (viac ako 3G)
Chcem nainštalovať ic5 podľa iných OS Linux.
Debian môže fungovať?alebo SuSE alebo mandrake alebo inú voľbu?

ďakujem ti

niekto povedal Thar 5144 možno ľahko inštalovať na redhat9.0

http://www.cadence.com/support/computing/index.aspx

pozrite sa

Myslím, že redhat 8.0 je dobrou voľbou pre všetkých používateľov, ktorí chcú mať kompatibilita s EDA nástrojov a tiež s novým hardware.although kadenciou ic 5.0141 môže byť inštalovaný na Fedora Core 2, môže u nebudú môcť spustiť ďalšie nástroje, ako je magma alebo Synopsys etc.by tak som otestoval kadencia ic na rh 8.0 a Fedora Core 2.it beží na oboch platformách bez problems.but teraz schopný bežať wavescan iba v rh 8.0 a nebol schopný urobiť to isté vo Fedora Core 2.pozdravy
Amarnath

Debian môže dobre fungovať, ako si prajete.I'm using it.Ak ste už oboznámení s Debianom, stačí ísť na to.Som tiež testovaný na SuSE 9.2 a Mandrake 10, obaja pracovali dobre, ale myslím, že Debian je oveľa jednoduchšie.

nejakú predstavu o RHEL3.bude podporovať EDA nástroje

Bínu g

Dobrý deň, suse 9.2 nepodporuje magma. A od jej jadra verzia je odlišná u môže mať tiež problémy, keď u spúšťať ďalšie nástroje lik kadencia ic.it je lepšie ísť na operačný systém, ktorý je oficiálne podporovaný nástrojom predajcu.

pozdravy
Amarnath

Mám nainštalovať Cadence IC 5.1.41 na RedHat 7.3, ale môžem získať viac chýb ...Prečo??

X Toolkit UPOZORNENIE: ........etc etc

Anybody can help me??
Ďalším myslíte, že je, že nemôžem písať s klávesnicou na moje okná Cadence IC ...

Prosím, pomôžte mi

RH7.2/7.3, RHEL 2.1/3.0, Suse9, JDS2003 ...Všetky z nich môže podporovať IC5033/5141.

Bínu G Napísal:

nejakú predstavu o RHEL3.
bude podporovať EDA nástrojeBínu g

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back