OrCAD schéma na koncept HDL

V

varan

Guest
Je nejaká možnosť importu schémy OrCAD (nie knižnice symbolov), aby koncept HDL?

Neviem o žiadnom prípade, aby sa tohto prekladu. Koncepcia HDL je pomerne zložitá štruktúra súborov pre schémy. Pokiaľ je mi známe, nie je možné prekladať od konceptu až po čokoľvek iného, ​​alebo čokoľvek iného konceptu. Nie som si istý, prečo by ste chceli pracovať v koncepte HDL v prvom rade - je to ťažšie pracovať a oveľa zložitejšie, než Orcad.

To nie je pravda. Tam je prekladač, ktorý prevádza koncepcie HDL na Orcad a naopak bol od etools a teraz je elgris.com Ako každý prekladateľ, čo potrebujete urobiť nejakú upratať po oddeleniach. S pozdravom, M

[Quote = majnoon] To nie je pravda. Tam je prekladač, ktorý prevádza koncepcie HDL na Orcad a naopak bol od etools a teraz je elgris.com Ako každý prekladateľ, čo potrebujete urobiť nejakú upratať po oddeleniach. [/Quote] Máš pravdu, mal som zabudol e-tools - je to drahý nástroj, ktorý dáva veľmi zlé výsledky. Už ste niekedy naozaj úspešne použil? Jedná sa o prevodník Edif, nie na koncepte Orcad prekladateľ. Je modul, ktorý inštaluje do koncepcie, a potom môžete importovať Edif verzia Orcad schémy. Keď som sa pokúsil verzia 4 demo štyrmi alebo piatimi rokmi, asi polovica symboly v schéme nie je preložený, a mnoho spojovacích drôtov nejako zmizol medzi Orcad a Concept. Ak ste naozaj lepší ich produkt, to nemá cenu strácať čas. Môžete si tiež prekreslenie schémy.

Snažil som sa od konceptu až po Orcad súčasťou. Je to slušná práca všetky symboly a siete tam. Ale nie všetky atribúty. Takže niektorí vyčistenie bolo potrebné. Vzhľadom k tomu, ECO požaduje len malé zmeny, ktoré som nakoniec robil to v poňatí po tom všetkom, ale chlapec, ktorý bolo ťažké sa naučiť! M

Vďaka za vaše odpovede. Než som doviezol OrCAD symbol koncept HDL, ale neviem, ako importovať schéma z OrCAD do konceptu HDL.

Viem, že tento nástroj. Jedná sa o priamy prekladateľ a poskytuje dobrý výsledok. môže prekladať OrCAD-> koncepcie a poňatie-> OrCAD. Majnoon - ktorú verziu si môžete spustiť?

Ahoj Majnoon, môžete prosím vysvetliť, ako ste import OrCAD schéma na koncepte HDL nie je súčasťou knižnice vrátane; uding siete? To bude užitočné pre mňa. Ak je aj miesto, rovnaký symbol v cocept HDL schéma odkaz označenie nebolo update musím pomôcť komukoľvek change.please vyriešiť tohle ..

Varan Ahoj, ako som spomenul v mojom príspevku som prekladateľka z elgris.com Bol to 30-dňovú skúšobnú verziu s 6 alebo 7 Page limit. S pozdravom, M

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back