OrCAD Layout nevytvárajú spodnej medenou Gerber.

C

cosmicboy

Guest
Ahoj lidi, ja som v hlbokých problémoch s OrCAD Layout, pretože odmieta tvoriť spodnú medenú Gerber, keď bežím po procesora. Všetko, čo to urobí, je vytvoriť presnú repliku top-meď. Nemôžem ani náhľad pomocou Window-> Príspevok procesu, som si horné a medi znovu. Vidím stopy (štandardne červeno sfarbených z nich) na obrazovke, ale nejako zapliesť, keď sa snažím vytvárať gerbers. Skúšal som aj 16,0 a 15,7 a obaja sa správajú rovnako. Tiež som sa snažil Google, ale nenašiel som nič týkajúce sa tohto problému. Videl niekto niečo podobné? Presmerovanie celá doska bude trvať najmenej týždeň (ktorú nemám), takže to, čo môžem urobiť pre obnovenie spodná vrstva medi? Akákoľvek pomoc by bola veľmi ocenil. Zdravie.

Vitajte na stránkach Cosmicboy Možno ste si zapnúť len jednu vrstvu umenia doby a zároveň bude po spracovaní - akonáhle sa pokúsite so spodnou vrstvou a priechody a nabudúce pokúsiť o vrchnú vrstvu a priechody. ostatné vrstvy majú vypnúť Dúfam, že to bude pomôcť vám Šarma

Ahoj šarm, Ďakujem za vašu odpoveď, ale aj keď som vypnúť v hornej vrstve (keď som stlačte tlačidlo 1 a potom -), nevidím spodné vrstvy. Vrstva indikátor na paneli nástrojov ukazuje stále na vrchole, bez farby. Tiež som sa snažil vypnúť v hornej časti pre po spracovaní, ale stále tvorí spodnú medenou Gerber ako presná replika hornej medi. To je naozaj mätúce, pretože nemôžem pochopiť z toho. Ďalšie vrstvy, ako PWR, sú INNER1 atď nepoužíva, takže je tu jednoduchý spôsob, ako skopírovať celý obsah spodnej vrstvy do jednej z týchto použitých vrstiev a skúste generatong Gerber cez ty? Akákoľvek pomoc by ocenil: (

Nemáte nejaké smerované previuos Max. Súbory (usporiadanie by mal vytvoriť záložné kópie)?

Pripadá mi, že majú rovnaký problém na všetkých záložné súbory. Mám nejaké staré kópie, pár týždňov sa väčšinou umiestnenie / smerovanie chýba a zdá sa, že je OK, tak niekde v riadku súboru max si myslím, že poškodený .. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 3 minútach: [/color] [/size] Snažil som sa to na niekoľkých rôznych počítačoch a tiež môžem vytvárať gerbers pre rôzne vzory, takže som teraz presvedčený, že problém určite je súbor MAX ...

Áno, vyzerá to, že vaša max súbor je poškodený. Obávam sa, že neexistuje žiadny spôsob, ako opraviť to okrem smerovania znova.

Je pekné počuť vyriešiť váš problém. Niekedy to miesto by mohlo byť veľmi helpuf, naozaj.

Áno, bola to veľká úľava:) Ďakujem za vašu pomoc ponúkajú rovnako. Zdravie.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back