OrCAD capture cis chyba [net0016]

C

chuzkin

Guest
Ahoj všetci. Robím schéma v Capture CIS, ale keď som spustiť kusovník, zobrazí sa nasledujúca chyba: ERROR [NET0016] Nie je žiadny vzťah k súboru% s Konfigurácia to v správcovi súborov. BOM Hotovo. Tiež, keď som dvakrát kliknite nejakú úlohu v schéme (pre prístup MAJETKU EDITOR), a potom sa pokúsiť sa uzavrieť s X v hornej rohu, zobrazí sa nasledujúca správa: OrCAD CAPTURE odmietnutý prístup k nemenovaný súbor a pri pokuse o uzavretí CAPTURE CIS , rovnaká správa zobrazí repeteadly a nemožno zatvoriť (I hace vynútiť pomocou správcu úloh). Verzia je OrCAD 9,0 pozdravom.

robím schéma v Capture CIS, ale keď som spustiť kusovník, zobrazí sa nasledujúca chyba: ERROR [NET0016] existuje asociácia pre súbor% s Konfigurácia to v správcovi súborov. BOM Hotovo.
mám to rovnakú chybu. Všetko, čo som urobil, bolo, prejdite do adresára, kde ste povedal OrCAD uložiť. BOM súbor, vyberte ho, prejdite na Vlastnosti a zmeňte jeho otvára s programom na WordPad. To ešte nie je otvárať priamo pre mňa, keď som sa vybrať View Output možnosť v OrCAD, ale tento spôsob stále môžete zobraziť kusovník. BTW, môžete tiež otvoriť pomocou zápisníku rovnako. Je nám ľúto, že nemôžem pomôcť s vašej ďalšej otázke. Good luck!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back