OrCAD 9.2 nevytvárajú Outline rady?

L

LOQ

Guest
Nazdar,

Ja som v súčasnosti pracuje s OrCAD Layout 9.2 navrhovať svoje PCB a obrysu dosky nie je automaticky generované post-processing.Niektorí výrobcovia PCB akceptovať palube stručný opis na prídavnú vrstvu (SST napríklad), alebo doklad, ale to nie je vždy prípad ...Robím niečo zle?Je to chyba OrCAD 9.2 už známych?Je to bug fixed v nasledujúcej verzii (10 myslím), takže budem musieť prejsť na najnovšiu verziu OrCAD?

Aj niekto má nejaké skúsenosti s touto starú verziu OrCAD ...
Thx,

LOQ

Nazdar,

Najprv vám bude generovať palube načrtnúť globálny vrstve.potom ju vybrať a ísť do spreedshhet \ prekážky.

Tu môžete skopírovať to isté differnet vrstvách.OrCAD akceptuje iba jeden výbor, obrys, takže môžete Chane každú prekážku typu pre detail, nech ste kópiu.

Havi

Thx Havi,

Použil som metódu, ktorú minulý týždeň opísané pre moju poslednú objednávku.Doska prehľad pôvodne spracovaný na globálnej vrstva bola skopírovaná na inú voľnú vrstvu (SST pre nás).Ale ja som musel pridávať komentáre v e-maile viazaný na výrobcu vysvetliť tento trik.Toto riešenie sa nezdá byť veľmi "professionnal" a myslím, rady osnovy by mali byť automaticky generované post-processing v výkonný CAD Tool (prípadne pridaním Gerber súbor venovaný globálnej vrstva).Nevíte, jestli je to 10 th prípade verzie.

Thx,
LOQ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back