OrCAD 16.3 Selektívne Anotácia

H

hobbss

Guest
Existuje spôsob, ako selektívne anotáciu dizajn v OrCAD 16.3? Význam, priradiť vlastnosť umiestneného symbol tak, aby sa nedostali poznámkami, aj keď nepodmienené anotácie sa vykonáva? Napríklad - väčšina konektorov v mojom návrhu sú multi-časť symboly (tj každý pin je iný symbol). Časť je nastavený na numerickej (nie alpha) označenie. To je tiež nastavený tak, že čap číslo zodpovedá poradí, v ktorom sú vytvorené inštancie symboly. Keď som inštanciu komponentu, dostane pridelené najnižšie refdes. Na čísla PIN a referenčné designátorů sú porovnané, a dostať pridelený v poradí, ktoré som o nich dovnútra päťdesiat konektor potom by bolo niečo ako P1-1, P1-2, ... P1-49, P1-50 -, kde v každom prípade, P1-x, x je ako nth umiestnená sub-symbol a n-tý kolík na konektore. Avšak, keď som sa neskôr opatriť dizajn, dostať všetky 'x' hodnoty predefinovať. Ie, môže P1-1 sa P1-23, všetko v rade. To tiež zmení čísla vývodov. To je problém, keď ja konkrétne a zámerne smerovať niektoré signály na piny konektora. Zatiaľ jediný spôsob, ako som bol schopný to napraviť, je ručne znovu spustiť všetky signály na piny chcem. To môže byť trochu únavné s viac, mnoho-pripnuté konektory.

Myslím, že keď ste sa časť vybrané homogénna. Mali by ste používať heterogénne výber. V súčasnej dobe si myslia, že sú len banda brán, ktoré sú zameniteľné. To je môj odhad. Lúč

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back