optického snímača

Y

yashmodi

Guest
ahoj všetci,

Teším sa na rozhraní 8051 s inkrementální Enkodér
môj projekt sprievodca požiadala ma hľadať čiastkové Enkodér s 32 bit počítanie a paralelné aktuálne.
Chcem zaviesť protiopatrenia v oblasti hardvéru a softvéru, ktoré nie sú podrobné narušili.
prosím pomôžte mi s Enkodér a chipsy požaduje, a tiež, ako mám ísť o programovaní to.

díky moc
Yasha

Nie je mi jasné, prečo by sa vybudovať vonkajšie modulo-32 bit čítač, kde sú všetky tieto funkcie môžu byť jednoducho implementované witn 8051 mikrokontroléry, ale ak je to len kvôli cvičenie potom som šla na "staré" goodies ako 74393 (duální 4-bitové binárne čítač s reset).
Budete potrebovať 3 týchto počítadiel stavať plný 32-bit binární čítač.
Ostatní záujemcovia môžu byť vybrané z 4000 rodina.Tu môžete použiť 4020 (14-bit) alebo 4040 (12-bit) binárne čítače.
Všetkých 32 výstupov môže byť pripojených až 8051 portov P0, P1 a P2.

Tiež majte na pamäti, že jediné-kanálové kódovanie (tachometre), sú zo svojej podstaty, menej presné ako dvoch-kanálovej verzie, a nemôže zaregistrovať smerom.Nepresné čítače často výsledkom, keď sa kód kolo sa zastaví, alebo v blízkosti slot
na hranu a vibrácií presunúť kód kolies tam a späť.Ak slot okraj preruší svetelný lúč, čítač inkrementuje pri každom prechode.

V tejto fáze, že nemá zmysel diskutovať o softvér boku svojho projektu.
Po prvé, je potrebné navrhnúť hardware a potom vám môžeme pomôcť (v prípade potreby) v písaní kódu.

Iná otázka je, akým spôsobom, alebo v akej forme budete používať / zobrazenie výsledku na 32-ale proti?

Pozdravy,
IanP

ahoj všetci,

Teším sa na rozhraní 8051 s inkrementální Enkodér pomocou kvadratúrnej čítač.I
didn't want to rozhranie čiastkových Enkodér s 8051 priamo cos Myslela som si, že by bolo spracovanie veľmi pomalé, besider komplikuje kódovanie
, the other options being

Hľadaný aj čisté a haved vynulované na agilents HCTL -2032,

druhou možnosťou je

1.Texas nástroje TMS320x280x dsp řadič modul (z toho nemám ponětí)
2.LS7366, že má 32bit hore / dole protizáruku index kanál suppot a SPI rozhraniaaké sú iné spôsoby, ako z miesta, smer a rýchlosť spätnej väzby?Mám ísť dopredu pomocou HCTL - 2032, alebo sú tam lepšie alternatívy?
čo je TMS320x280x presne, je čip alebo kompletnú modul, zdalo veľmi komplikované?

kluci by bolo, ak gr8 ull mohol pomôžte mi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back