operačný zosilňovač obvody pre výkonovú elektroniku

R

rameshdanas

Guest
Urobil som fázové riadenie tyristorov obvod, ktorý výstupov plný jas 0V a svetelného toku na vstupe 5V. Urobil som operačný zosilňovač obvode dať na 5V a 0V 0V na vstupe 5V. Takže to môže zahŕňať aj tento obvod medzi a fullbrightness pre 5V vstup a svetelného toku na 0V. každá vec funguje dobre, ale keď som vypnúť riadiaci obvod lampy náhle prejde do plného jasu pred vypnutím. Prosím, podeľte sa váš názor k tomuto. Ďakujem Ramesh

Ahoj rameshdanas, myslím, že (na základe vašich opis), že ste pri pohľade na niektoré udalosti nulou, ako a vytvárajú oneskorené zapnutie impulz pre tyristorové (delay = jasu v hriechu, vlna). Ak je to tak robíte riadenie potom musíte byť opatrní, pretože deleay dostane dlhší a dostanete bližšie k ďalšej nulu cez prípade, že nemáte ísť cez. Inými slovami, ak zapnete pulzu je dostatočne široká, môžete sa rozkročiť sa nad nulu cez udalosti a mimovoľne spúšťanie tyristoru na zlej strane nula kríža akcii - to by sa váš tyristoru na pre celý ďalší cyklus (ktorý je plný svetlé ). Urobil som okruhu ako je tento, a ja predsa mal nejaké problémy so spustením tyristoru na zlé okraji spúšťacie impulz (patriaci rovnako ako rastúca). Dúfam, že pomôže a ja som úplne zmätený vás. S pozdravom dfullmer

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back