Operačný zosilňovač 12V a 5V mikrokontrolérov v rovnakom okruhu

G

GUGLHUPF

Guest
[Dúfam, že to nebol odpovedať skôr, ale uvítal, ak by sa ukazovateľ] Ahoj chcem interface +-12V operačný zosilňovač s 5V mikroprocesora a ďalšie 5V compnents v rovnakom obvode. Mohol by som si z týchto metód, ale ja si nie ste istí, ktorý z nich bude fungovať. 1) použiť optočlen doske nemám rád toto riešenie kvôli jeho zvýšené náklady a zložitosť systému. 2) použiť 2 napájania a pripojenia z dôvodu 5V na zem na 12V. Mohol by som izolovať 12 na operačný zosilňovač, a bude dbať na výstupe nepresahuje 5V. Nie som si istý, že to bude fungovať. 3) použitie +-12V napájanie a regulačné obvod pre zníženie +12 V na +5 V systéme logiky 5V. Krajina bude zdieľať. Môže niekto poradiť, ktorý by fungoval? My preferovaná metóda by bola 3) Ako to znamená len niekoľko komponentov. Opäť by som sa uistite, že operačný zosilňovač nedodáva 12V na neho výstup. Ďakujem za pomoc.

Oh boy ... opäť, nejasné a ťažké si predstaviť. Aká je úloha MCU? Ak sa jeho jediný kontrolný a preč operačný zosilňovač, bez problémov treba. Aký je váš cieľ? Aký operačný zosilňovač má čo robiť s MCU? Je to operačný zosilňovač signálu bude vstup pre MCU? Alebo bude operačný zosilňovač výstupný spúšť niečo MCU?

Dobrý deň, môžete ísť na výber č.2 alebo č.3. Samozrejme výber 3 wil byť lacné. Ak používate HCMOS okruhy ako podpora čipy pre mikrokontrolér, môže byť vaša logika prúd menej, v tom prípade, jednoduchý regulátor Zener od 12 V môže byť použitý pre mikroradiče. V každom prípade, nezabudnite, že operačný zosilňovač s + / - dodávka bude produkovať výstup prúdu v smere som tiež, ktoré nemôžu byť priamo k mikrokontroléru. S pozdravom, [url = http://bharathyeju.blogspot.com] laktronics [/url]

Ďakujem vám obom. V pozadí je to, že chcem vytvoriť vlastné kontrolné ADC. Obvykle sa senzory, ktoré poskytujú menej ako 5V a kombinácie digitálnych Poti a operačný zosilňovač upravené Mikrokontrolér by mal naraziť napätie na 5V pre maximálne rozlíšenie. Mikrokontrolér bude regulovať Poti. Môj operačný zosilňovač je +-12V a digitálne Poti a MCU je 5V. Čítal som o niečo viac včera a ja myslím * môžem len pripojiť ich obvody spolu.

Existuje mnoho dobrých železnice na železnici jediné napájanie 5 voltov operačných zosilňovačov k dispozícii, niektoré z mikročipu, ktorý by mal robiť svoju prácu. K dispozícii je tiež rad Pic mikrofóny, ktoré majú zabudovaný regulátor skratu, ktorý môže pracovať z ľubovoľného napájacieho napätia, Pic16HV ** série.

Čo operačný zosilňovač, ktorý používate? , Pretože to závisí od situácie človeka, špecifikácia OP-amp, čo je váš projekt? (Aplikácia?)

podľa mňa je najlepšia varianta 2. preto, že niekedy, keď meníte IC z jednej firmy do druhej manufracture sa charakteristická môže zmeniť, a v tej dobe to pomôže vám. ako mr_risk_master odpovedal ..
Aký operačný zosilňovač, ktorý používate? , Pretože to závisí od situácie človeka, špecifikácia OP-AMP
tak prosím Nastavte si ciruit a komponenty, ktoré budete používať, potom si prosím skontrolujte ich elektrické vlastnosti. a ešte potom, ak máte pochybnosti potom ste vítaní kedykoľvek na pochybách ...

s otvoreným kolektorom operačný zosilňovač, potom možno u rozhranie mikroprocesora

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back