Oneskorenie kalkulačka (8051)

S

SphinX

Guest
Ahoj, našiel som jednoduchý program pre výpočet oneskorenia pre 8051 uc. Píšem jednoduchý program, blikanie príliš vyskúšať tento program. Je to len bliká zelená LED dióda každú 1s (1000000 us) Použil som bežné oneskorenie generované z vyššie uvedeného programu. Je to veľmi užitočné pre začiatočníkov. Program + Blink príklad v ASM a Proteus tu. Bye Pharaoh Egypt

[Quote = Pringles] Dobrý deň, máte oneskorenie kalkulačka pre PIC? [/Quote] To bola nahraná v minulosti na fóre hľadať vône

to je veľmi dobrá, ale exe exit potom, čo som zadanie MHz a časové oneskorenie, neviem prečo. could pošlite mi, že caculter opäť cez e-mail: marinezhang@motorola.com Díky moc!

Dobrý deň, je nutné spustiť program z DOSu. Štart-> Spustiť-> napísať "príkaz", stlačte kombináciu klávesov ALT + Enter spustite program napíšte C: \\ time8051 (ak ste súbor rozbalili v C) Bye

Vďaka som to, ale že je tento kód v ASM. Máte nejaký takýto program pre C. Vďaka!

Dobrý deň, je možné vložiť U asm kód v C kóde ľahko, mnohých C kompilátory to, že rovnako ako neplatné, že oneskorenie (void) {# asm {; svoje asm kód}} # endasm bye

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back