okruh pre pásmovým filtrom

G

gr8_halem

Guest
Vie niekto, kde by som mohol nájsť obvod pásmovým filtrom? Frekvenčné pásmo 2,5 GHz, 2.3g BW 200MHz

Ahoj, čo špecifikácie tohto filtra, ktorý chcete? to, čo chcete, je implementácia: dutiny, koncentrovaný, prenos linky? David

No tam je veľa implementácií v závislosti na vašej špecifikácie a aplikácií, ako je spojenie linky medzery kapacitný cik-cak filtre vlásenky rezonátory filter a comblines si požiar a mathaei na pozadí tiež mikropáskového filtra Ťia Sheng Honda a Lancaster, alebo ak potrebujete rýchlo navrhnúť vyskúšať ADS návrh vedenia

Ahoj, je tu dobré literatúry z mikrovlnnej techniky 2nd Ed napísal David požiar. Môžete nájdete v kapitole 8 na ďalší príklad. Som vždy dával prednosť kombinácii line design prístup, ale stále môžete navrhnúť pomocou koncentrovanej element s touto frekvenciou. Môžete simulovať a optimalizovať výsledok pomocou ADS. Goodluck ...

Získajte Ansoft Designer SV2. Je študentov verzii a zadarmo. skúste navrhnúť rôzne filtre tam.

[Quote = gr8_halem] Vie niekto, kde by som mohol nájsť obvod pásmovým filtrom? Frekvenčné pásmo 2,5 GHz, 2.3g BW 200MHz [/quote] nájdete na internete hodnotenie kópiu Nuhertz Technologies software - Filter riešenie .

[Quote = borich_03] [quote = gr8_halem] Vie niekto, kde by som mohol nájsť obvod pásmovým filtrom? Frekvenčné pásmo 2,5 GHz, 2.3g BW 200MHz [/quote] nájdete na internete hodnotenie kópiu Nuhertz Technologies software -. Filter riešenie [/quote] Použil som tento program a myslím, že Je to jedna z najlepších vôbec. Veľmi ľahko postaviť filtre. Som si istý, že to pomôže vám. Avšak by ste mali nejakú literatúru o filtroch a ich špecifikácie.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back