off-the-police RF senzory pre signály WCDMA modulovaných

R

razvanel

Guest
Môže mi niekto miesto mňa správnym smerom, kde by som mohol nájsť off-the-shelf RF senzory pre signály WCDMA modulované (3G prichádzajúce a odchádzajúce hovory)? ∞ vďaka

vďaka za odpoveď. Vlastne som chcel off-the-shelf produkt, bez ohľadu na to, ako nákladné. Len je potrebné si miesto, kde začať hľadať. Ja som za predpokladu, že k tomuto čipu musím tvorí okruh, ktorý som nemusí mať dostatok času na počatie ... že jo? Len som ju potrebovať k výstupu analógového signálu, ktorý aj môže zosilňovať a prevádzať na digitálne. Každá pomoc je vítaná v oboch smeroch.

nikto nevie, z regálu produkt, ktorý deteguje RF signály ..? 800MHz - 2100MHz rozsah .. Vysoká citlivosť Myslím, že (na prekonanie nízkej silu šírenie WCDMA signálu) ďakujem, Raz

OK. Spomenuli ste, bez ohľadu na to, ako nákladné. Kúpiť tento konektor USB a prehrať RF Power Sensor od R & S, ktorý má pôsobivý citlivosť a dynamický rozsah.

vďaka, som poslal im e-mail, aby zistil, či majú niečo trochu viac elementárne. aj naozaj len potrebujete niečo zistiť RF signál a výstup úmerný DC napätie ... vyzerá to, že Rhode-Schwarz je trochu z prehnané tu. Ak niečo príde na myseľ, dajte mi prosím vedieť.

Vieš čo, ja vlastne zavolal a hoci oni budú sa na to a pokúsiť sa prísť s odporúčaním, že hovoril, že tieto čipy vyzdvihnúť všetky signály na pásme a prísť s RMS meranie ..., že je to no dobrá. v WCDMA, sú všetky signály kaše až do tohto 5MHz pásma a kódujú rôzne, takže základňa a slúchadlo použiť rovnaký kód, aby mohli filtrovať správy, a porozumieť navzájom. Teraz, aj potrebné tento výrobok len vnímať, keď je telefón v blízkosti toho je uskutočnenie alebo príjem hovoru. nie je to, aby si myslíte, že tento čip bude len ukazuješ výstup len preto, že je iná ľuďom komunikovať na tomto 5MHz kus kapely? by to mohlo byť SMTH vzťahujúce sa k citlivosti? tak, že to môže detekovať telefón v blízkosti ...

Teraz som zistil, že nie ste hľadáte senzor RF, ale hľadáte úzkom pásme a selektívne prijímač, ktorý je úplne iný príbeh.

aj potrebné tento výrobok len vycíti, keď sa telefón do jeho blízkosti je uskutočnenie alebo príjem hovoru
Bez špecifikácie u , môže vaša otázka nie je zodpovedaná. Rozsah riešenie zahŕňa širokopásmové vysokofrekvenčné detektory pre blízke okolie, jednoduché spektrum monitory pre vzdialenosť radu, kde mobilné telefóny sú zistiteľné ich relatívnej intenzity poľa v porovnaní s kapelou pozadia a pokročilé W-CDMA/UMTS plošticami s protokolom dekódovanie, ktoré môžu rozlišovať medzi základňovou stanicou a mobilným prenosy.

Môžete mi dať príklad jednoduchého zariadenia? alebo miesto, kde by som mohol pozrieť na jeden? áno je to niečo v duchu o WCDMA sniffer, a to je dobrý bod v porovnaní intenzity poľa v porovnaní s kapelou pozadia. v blízkosti sa rozumie niekoľko centimetrov ... čo najbližšie, žiadne minimálne obmedzenia vzdialenosti. Našiel som len jeden taký prístroj, ktorý vyzerá lacná a hovorí, že to môže robiť svoju prácu. Čo vy na to?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back