OFDM a MIMO

N

NoHa111

Guest
[Color = darkred] Ahoj plz chcem sa dozvedieť o OFDM a MIMO, som biggener štúdium CDMA, takže ak u nejaké materiály, ktoré sa mi dostať k pochopeniu OFDM a MIMO plz Pridať .. a plz môže niekto mi myšlienky na WCDMA alebo VoIP štúdia projekty ... Chcem niečo nové nápady vďaka [/color]

MIMO OFDM a je dobré téma na výskum v OFDM tam sú niektoré kanály (sila 2), ktorá by mala byť násobí. hodnotu signálu z týchto kanálov pôsobia ako súbor multiplikátora FFT. Potom, čo vzal IFFT nájdete hodnotu výstupného signálu v čase THEATO. tým IFFT v iných časoch, môžete nájsť signál, ktorý obsahuje inf. všetkých užívateľov. V prijímači je signál kanálov sa dá dosiahnuť tým, že FFT s rovnakým orther. jednou z najdôležitejších úloh v tejto oblasti je Large hodnotu vrcholu na priemerný pomer prenosu signálu. Ak sa u mix váš problém s kódovaním u časopriestorom nájdete dobré výsledky

Má niekto má praktické a kompletné kniha o WiMAX design?

[Quote = daniarch] Má niekto má praktické a kompletné kniha o WiMAX design [/quote] vidieť: Implementácia 802,11, 802,16 a 802,20 bezdrôtové siete: plánovanie, riešenie problémov a prevádzku (komunikačné techniky) link: 1) [url ] http://www.urlshield.net/l/WxXoQXqE [/url] 2) http://www.urlshield.net/l/dZ5VGnaz (nezabudnite stlačiť "mi pomohol "buttom). ide.

WiMax je naozaj nová a je tu veľa tém môžete pracovať. Napríklad v WiMax basestation môže mať 1,2,3,4 antén a prírodnými otázka znie: Ako si vybrať z týchto antén? Rôzne critetia možno vedie k odlišnej odpovedi. Worths snaží.

Hlavné challenge v MIMO je, že môžete použiť ako Multiplixing (čo znamená prenos rôznych dát informácie o jednotlivých anténa, ktorá znamená vyššiu throghput) a rozmanitosť (čo znamená prenos rovnakých dát informácie o jednotlivých antén, ktoré môžu zlepšiť stav kanála) .. ...... musíte byť opatrní pri použití MIMO systém, pretože kanálový model systému sa zmenia a stanú sa viac komplikované. Najlepším východiskovým bodom pre pochopenie MIMO algoritmus je tým, že číta .... Alamoti kód si môžete stiahnuť jeho papiera a MATLAB kód od Google Bavte Salam

Ja som urobil môj maturitný projekt v developlment na technológii WiMAX a simulácie TI DSK C6416. Ak niekto potrebuje viac informácií plzz kontaktujte ma okamžite. Môj e-mail haytham_sief@hotmail.com Môj telefón +20125539943

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back