U
uglyduck
Guest
Ahoj chlapci, je si vedomý niekto s problémom vzoru vyrovnanie? Ja som v mukách, ktorého úlohou je rozpoznávanie odtlačkov prstov. Hlavne túto úlohu možno rozdeliť takto: 1. Čítanie z čidla (senzor výpad) a budovať image (z rôznych plátkov) z prsta. 2. Predspracovanie (normalizácie.) 3. Uloženie normalizované image do databázy. 4. Ďalšie: Opakujte kroky 1-3 pre každý uplatniť prst a vykonať zodpovedajúce algoritmy. Môj problém je v bode 2. Napríklad, musí byť v súlade odtlačky prstov (aby sa normatívne) skôr, než sa do DB. To je veľmi dôležitý proces pre ďalšie kroky - zhoda, pretože je oveľa jednoduchšie (a rýchlejší) porovnávať "normalizované" odtlačky prstov (obrázky, vzory). Nechajte Predpokladám, že bude robiť zvislé zarovnanie len, povedzme, len + / -10 stupňov. To je potrebné tolerancia, pretože používateľ nemôže dokonale použiť prst k senzoru zakaždým. Nemôžem nájsť žiadne cenné informácie na túto tému na internete. V podstate sa snažím robiť všetko, čo v procesore PIC, ale žiadne informácie ani o čistej algoritmy budú veľmi oceňovaná. Prosím, dajte mi poradiť, ktorý - stránky, odkazy, knihy, MATLAB, C-kódu, len myšlienky, čo ... Veľký dík, Uglyduck