Odtlačok prsta vyrovnanie

U

uglyduck

Guest
Ahoj chlapci, je si vedomý niekto s problémom vzoru vyrovnanie? Ja som v mukách, ktorého úlohou je rozpoznávanie odtlačkov prstov. Hlavne túto úlohu možno rozdeliť takto: 1. Čítanie z čidla (senzor výpad) a budovať image (z rôznych plátkov) z prsta. 2. Predspracovanie (normalizácie.) 3. Uloženie normalizované image do databázy. 4. Ďalšie: Opakujte kroky 1-3 pre každý uplatniť prst a vykonať zodpovedajúce algoritmy. Môj problém je v bode 2. Napríklad, musí byť v súlade odtlačky prstov (aby sa normatívne) skôr, než sa do DB. To je veľmi dôležitý proces pre ďalšie kroky - zhoda, pretože je oveľa jednoduchšie (a rýchlejší) porovnávať "normalizované" odtlačky prstov (obrázky, vzory). Nechajte Predpokladám, že bude robiť zvislé zarovnanie len, povedzme, len + / -10 stupňov. To je potrebné tolerancia, pretože používateľ nemôže dokonale použiť prst k senzoru zakaždým. Nemôžem nájsť žiadne cenné informácie na túto tému na internete. V podstate sa snažím robiť všetko, čo v procesore PIC, ale žiadne informácie ani o čistej algoritmy budú veľmi oceňovaná. Prosím, dajte mi poradiť, ktorý - stránky, odkazy, knihy, MATLAB, C-kódu, len myšlienky, čo ... Veľký dík, Uglyduck

Myslím, že sú odtlačky prstov zakódované získavanie eigenvectors dôležitých bodov (rovnako ako kódy vektorové kresby). Vektorizácia a kompresie je z nej tiež pomôže pri znižovaní hľadaní / zápasy dobu, rovnako ako veľkosť databázy). , Ktorý vylučuje požiadavku na vyrovnanie. Ale môžem sa mýliť. Aj keď si spomínam čítať niečo 'Vector' druh asi pred 10 rokmi. Skontrolovali ste stránky návrhárov FP prvku Reader alebo FP Reader výrobcov? Skontrolujte, či patent databáz, ako je USPTO, Espace, atď môžete nájsť užitočné informácie (vlastne najlepšie možné informácie). US Patent 6002787, Cipó - Patent - 2176244, doi.ieeecomputersociety.org/10.1109/ICASSP.1997.595452 ce.diee.unica.it/en/publications/papers-prag/Bio-Conference-01.pdf gauss.ffii.org / PatentView/EP728341 je viac textov na internete. Dúfam, že rieši problém ;-) Dovoľte, všetci vieme o tom, čo nakoniec rozhoduje, a dôvod pre svoju voľbu. To bude vzdelávať nás všetkých, ktorí navštívia túto stránku.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back