Odporučte mi PIC16 série simulátore

U

unkn0wn

Guest
Ktoré PIC radu 16 simulátor je odporúčané? Zistil som Oshonsoft jednoduché a komplexné, ale zdá sa, že chyby oneskorenie a vstupov. Existujú aj iné podobné druhy simulátorov? Aby sme boli konkrétnejší, PIC16F84, PIC16F877 simulátory. Akákoľvek pomoc sa cení: D

Čo je zlé na simulátore, ktorý je postavený v MPLAB. Je to comlicated alebo užívateľa nie sú príjemné? Má everithing ktoré potrebujete, a podporuje všetky PIC zadarmo.

ale v MPLAB, ako to môžem ísť myslel, že toto (pre príklad) ... BTFSC PORTA, 0 Ako vymazať portu na 0. bit, tj nízko na to .... v simulátore, aby mohlo preskočiť na ďalší príkaz.

[Quote = unkn0wn], ale v MPLAB, ako to môžem ísť myslel, že toto (pre príklad) ... BTFSC PORTA, 0 Ako vymazať portu na 0. bit, tj nízko na to .... . V simulátore, aby mohlo prechod na ďalší príkaz [/quote] mnoho spôsobov, jeden je otvorený okno kukátka, vyberte PORTA sledovať a môžete kliknúť na dáta pre zmenu bitov (kliknite pravým tlačidlom myši a zobrazí ako binárny by help)

Vďaka ... Konfigurácie, ktoré sa. Ale ešte oneskorenie tak dlho. Existuje nejaký spôsob, ako zrýchliť až rýchlosti simulácie? Ja používam oneskorenie 0.5,1,5 sekúnd.

Áno, použitie zarážky. Simulátor MPLAB je softvér, bude pomalý počítač simulovať pomaly. Rýchly počítač a jede docela rýchlo. Nie jediný krok zarážky použiť miesto.

To sa zastaví na pokyn. A nerobí nič. Nemožno to len obísť to?? Mám na mysli mám .. jeden sa na ďalšie ručne.

Rovnako ako viem, Proteus 7 Professional je najlepšia simulácia pre všetky PIC a iné mikrokontroléry. Rgds,

To je zaujímavé. Má tu niekto používa uVision3? Ako je možné, ako MPLAB simulátor porovnanie na to?

Testoval som Proteus, a páči sa mi to veľa, pretože sme schopní vytvoriť schému pre simuláciu: D ale design schém sú ďaleko zložitejšie, ako napr: Multisim, Pspice: cry:

[Quote = kyawmyo] Rovnako ako viem, Proteus 7 Professional je najlepšia simulácia pre všetky PIC a iné mikrokontroléry. Rgds, [/quote] pls môžete nahrať, alebo ak u môže poslať na môj box. Ja to ocenia toľko. Vďaka vopred [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 4 minútach: [/color] [/size] [quote = kyawmyo] Rovnako ako viem, Proteus 7 Professional je najlepšie pre simuláciu PIC, a pre všetkých iné mikrokontroléry. Rgds, [/quote] pls môžete nahrať, alebo ak u môže poslať na môj box. Ja to ocenia toľko. Vďaka vopred [size = 2] [color = # 999999] Pridaná po 8 minútach: [/color] [/size] [quote = kyawmyo] Rovnako ako viem, Proteus 7 Professional je najlepšie pre simuláciu PIC, a pre všetkých iné mikrokontroléry. Rgds, [/quote] pls môžete nahrať, alebo ak u môže poslať na môj box. Ja to ocenia toľko. vďaka vopred

[Quote = unkn0wn] sa zastaví na pokyn. A nerobí nič. Nemožno to len obísť to?? Mám na mysli mám .. jeden sa na ďalšie ručne. [/quote] pravým tlačidlom myši na ľubovoľný príkaz riadok, ktorý chcete riešiť, a v pop-up menu vyberte "Nastavenie PC v tomto kurzor", alebo "Spustiť počítač s týmto kurzora" V závislosti na tom, čo chcete robiť. MPLAB, samozrejme, nie je grafika, takže naozaj priateľský, ale to je naozaj dobrá, úplne zadarmo, podporuje všetky zasahujú prepustený v jeho dobe, ..., môžete vidieť, prečo je to naozaj užitočné a prospešné. nguyennam

Vážení, oshonsoft je najlepší simulátor stále z môjho pohľadu, takže neruší sa tým, že hľadá ďalšie simulátor, vezmite do úvahy rýchlosť rozdiel medzi skutočnými mikroprocesor a simulátor

Ale je tu jeden veľký rozdiel medzi Proteus a ďalšími simulátoru, a ja považujem za veľmi užitočné. Compim funkcia umožňuje pripojenie sériových zariadení simulovaného obvodu, nie je nutné vytvárať vlastné okruh. Podporuje tiež veľa mikrokontroléru až na mikročipu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back