Odporučte mi PIC 18F zo série s 2 alebo 3 UART je na palube

K

Kaleborg

Guest
Dobrý deň. Môže niekto odporučiť PIC 18F zo série s 2 alebo 3 UART je na palube? S pozdravom

Dobrý deň, ak si Parametrické vyhľadávanie na webe Mikročipy to Podrobnosti všetky tieto čipy pre vás. Si nie je vedomá žiadnych hardware s 3 usarts, ale je možné, ak je tretia z nich je softvér kódované miesto vnútorného hardvéru ty.

Niektoré novšie (väčšinou 3,3 V napájanie) PIC18 majú dve UART, žiadna z nich tri. Ak potrebujete viac ako dve hardware UART, ísť na PIC24.

Pozrite sa na zoznam v Nájdete PIC čipy s 4 UART. - Amr Ali

Kaleborg, potrebujete pre príjem všetkých UARTs? Ak jeden z sériové prúdy prenášať iba, to môže byť niečo, narazil. Tam sú tiež externé čipy UART. Napríklad SC16IS740 zo strany NXP. Je to má vlastné FIFO a rozhranie pre PIC cez I2C alebo SPI. - Nick

Dobrý deň. Vďaka za odpoveď. V mojom projekte, budem musieť 2x 18f1330, ktorý má iba UART a jeden ďalší pic rodiny 18f ako hlavný Micro. Takže si myslím, že dva UART bude stačiť, pretože som si myslel o uvedení obaja na jednej UART použite naviac jeden PIN pre výber jedného alebo druhého. Tak to ma necháva s jedným zostávajúcim UART pre bezdrôtový modul. A myslím, že pôjdem s 18f6622 ako hlavný mikro pozdravom

Možno, že existujú dva spôsoby, môže prísť: 1. Simulovať UART cez spoločné I / O. 2. Rozšíriť UART čip, ako SP2327. Mám PDF odkaz v čínštine. Nájdete prílohy k žiadosti schéma

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back