Odporučiť titul pre môj projekt

S

samcheetah

Guest
Práca v projekte im teraz začalo ako jednoduchý radič VGA. Navrhol som 640x480 VGA radič Verilog a realizované v hodnotení livedesign Altium kit. Potom som si myslel, že zobrazovanie textu by bol dobrý nápad. tak som upravil môj projekt sa zobrazí mriežka 64x32 znakov, každý z 8x8 pixelov (čiernobiele). Potom som si myslel, že to bude naozaj čistý, aby sa postavy z PS / 2 klávesnice. Tak som si PS / 2 klávesnice a ovládače z OPENCORES PicoBlaze mikrokontroléru (a UART, ktorý je dodávaný s ním), a pridal sa k môjmu projektu. PicoBlaze mikrokontrolér sa postavy z oboch UART, alebo PS / 2 klávesnice a displeja je na štandardné VGA monitoru. som pomenoval projekt "Návrh a realizácia FPGA konzoly" Teraz chcem, aby zahŕňal PS / 2 myš radič tiež. a teraz, keď viem o PicoBlaze, chcem prejsť na MicroBlaze (mám EDK). Ďalej chcem hrať s farbami (3bpp tj 512 farieb) a zvuk. môže niekto navrhnúť, čo by malo byť názov tohto projektu.

prečo si ísť ešte ďalej a miesto požiaru Pico skúste implimet CPU Zilog Z80, a aby somthing podobné ZX Spectrum. Existujú tony hier a softvéru je k dispozícii na tento stroj, a menoval ZX-me, alebo čokoľvek chcete

opravte ma, ak im zle ale dont hry vyžadujú veľa pamäte RAM. livedesign Altium Evaluation Kit doesnt mať veľa RAM

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back