Odpor obvodu pre zvýšenie 0,4 m až 12 m amp zosilňovač

D

dkeerthi170022

Guest
môže mi niekto pomoct so plssss. výstup 7404n je 0,4 m AMP a základný prúd potrebný pre tip120 je 12 amp. výstup 7404n nemôže riadiť základne tip120. tak by mohol niekto prísť s odporom CKT zvýšiť súčasné plssssssss.

Dobrý deň, môžete pripojiť výstup 7404n, ktorý dáva 0,4 m amp prúdu Pull-up rezistor s hodnotou 2,2 na 4.7K a pripojiť na vstup TIP120. Môžete skúsiť. Požadovaný prúd bude vyžrebovaný z Pull-up rezistor, ktorý je pripojený na VCC. V prípade, že potrebujete viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma. S pozdravom, N. Muralidhara MSRS, CRL-BEL

Existuje niekoľko vecí, ktoré môžete urobiť .. Jednou z možností je pripojenie 300-ohm-pull-up rezistor medzi výkonom 7404 brány a +5 V .. Brána môže klesnúť až na 16 mA, odpor a môžu priniesť zhruba 12 ma na základni TIP120 .. Tiež je potrebné základne odporu zapojený medzi výstup brány ANF základňu hrotu, ale jeho hodnota môže byť pomerne nízka, povedzme, 22Ω, 47Ω .. To je, ak ste použili iba jednu bránu (1 / 6 z sn7404n) .. Pri použití iných brán nepoužívajú, môžete zvážiť, ktoré ich spájajú paralelne .. HT alebo HCT rady môžu byť pripojené priamo Súčasne by mala sn7404n brány má svoje vlastné pull-up rezistor a základné odpor, takže tvorí základ Tip hľadiska, bude to "vidí" niekoľko odporov, každej injekcii je podiel Základný prúd .. S pozdravom, IanP

len jeden odpor, ktorý je vytiahnuť je dostačujúci a nič else.wat vcc.is je, že v 7404n.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back