odpor layout chyba. Ja používam generované pplyb odpor

J

jefffatt

Guest
Ahoj, ja som s použitím silterra CMOS 0.18um technológie v mojom analógovom projektu. Ja používam ppylb ako môj odpor. Všimol som si, zo schémy, ktoré pplyb majú tri vývody, ale v generovanom pplyb rozloženie, to len dva kontakty. Po spustení LVS, dostal som chybu hovorí, že nwell na pplyb je plávajúca alebo pripojený k viac sieťam. Môžem vedieť, čo spôsobilo chyby? Vďaka pokročilej [PRIPOJIŤ = CONFIG] 71398 [/attach] [PRIPOJIŤ = CONFIG] 71399 [/attach] [PRIPOJIŤ = CONFIG] 71400 [/ Attaché]

Na schematickom strane ste pripojení prostrednej svorku rezistora je symbol GND! . Pripojte ho k VDD! miesto, pretože, ako hovoríte tento typ rezistora je realizovaný v nwell a potom LVS znovu.

Na schematickom strane ste pripojení prostrednej svorku rezistora je symbol GND! . Pripojte ho k VDD! miesto, pretože, ako hovoríte tento typ rezistora je realizovaný v nwell a potom LVS znovu.
Ahoj, ďakujem za odpoveď. Snažil som sa pripojiť strednej terminálu VDD! ako ste povedal, ale to nevyrieši problém. Je to usporiadanie pplyb nie je správny? Ja som premýšľal, prečo v schéme, odpor majú 3 vývody, ale v rozvrhnutie vytvorené, má iba 2 kontakty.

Mali by ste tiež pripojiť vrstvu nwell na VDD kovu vo vašom layout.Did robíš, že? Tretí terminál zariadenia vo vašom schéme predstavuje substrát alebo nwell pripojenie na základe ktorých (sub alebo i) Prístroj je vyrobený.

Mali by ste tiež pripojiť vrstvu nwell na VDD kovu vo vašom layout.Did robíš, že? Tretí terminál zariadenia vo vašom schéme predstavuje substrát alebo nwell pripojenie na základe ktorých (sub alebo i) Prístroj je vyrobený.
Ahoj, naozaj ďakujem za Vašu odpoveď. Je to len pripojiť strednej svorku rezistor VDD! Takto? [PRIPOJIŤ = CONFIG] 71415 [/attach] Skúšal som spustiť LVS, ale problém stále existuje.

Takmer áno ... ale vy by ste mali umiestniť niektoré (aspoň 2) nwell kontakty s cieľom pripojiť nwell s VDD! s metal1. Konkrétne, rozšíriť vrstvu nwell mimo rezistora je perimetra a dal 2 nwell kontakty v tu konečne nakresliť kovový 1 cestu z kontaktov na VDD!

ahoj, môžem vedieť, čo je nwell kontakt? je to len obyčajný kontakt, alebo iné? Snažil som sa robiť to, čo ma naučil [PRIPOJIŤ = CONFIG] 71421 [/attach] však som dostal nejaké DRC chyby i) Minimálna poly prekrytie kontakt 0.10um ii) Minimálna ostrov prekrývanie kontaktu je 0.10um

Myslím, že ak budete čítať svoje PDK manuál budete riešiť Konžskej demokratickej republiky chyby a nakoniec sa musí nájsť spôsob, ako sa pripojiť nwell s Metal1 (pokúste sa nájsť správne meno kontaktu nwell v príručke PDK alebo cez okná LSW z Cadence, možno silterra dáva iný názov pre tento typ kontaktu).

Myslím, že uvedenie p-kohút okolo odporu a jeho pripojenie k zemi problém vyrieši. Vďaka a pozdravom Sreehari

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back