Odkaz na stránky o ASIC!

M

Myself

Guest
Vážení Myslím, že tento odkaz je veľmi užitočný ~ http://www-ee.eng.hawaii.edu/ msmith / ASIC / HTML / ASICs.htm anchor5290309 # Na týchto stránkach je o ASIC a tam nájdete nasledujúce: Kapitola 1: Úvod do ASIC Kapitola 2: CMOS Logic Kapitola 3: ASIC Knižnice návrhov Kapitola 4: Programovateľné ASIC Kapitola 5: ASIC programovateľné logické bunky Kapitola 6: programovateľný ASIC I / O bunky Kapitola 7: programovateľné ASIC Interconnect Kapitola 8: Programovateľné ASIC Software Kapitola 9: Low-level designu Entry Kapitola 10: VHDL (odkazy na IEEE VHDL LRM sú chránené) Kapitola 11: Verilog HDL Kapitola 12: Logic Syntéza Kapitola 13: Simulácia Kapitola 14: Test Kapitola 15 : daného systému Kapitola 16: Floorplanning a umiestnenie Kapitola 17: Smerovanie

Veľmi dobré miesto. Ak niekto plnú verziu tejto knihy vo formáte PDF alebo inej elektronickej podobe?

Tu to je časť webu G2O nahraný súbor: [".. / Uploads / Verilog knihy jeseň 1998 EE366 pdf" url =]. Verilog knihy jeseň 1998 EE366 pdf [/url]

A tu je ASIC ... Kniha pre lenivé,, ^) G2O nahraný súbor: [url = ". / Uploads / ASIC Book.pdf.rar"] ASIC Book.pdf.rar [/url]

Mám problém rozbaliť RAR súbor, je to kompletný súbor? Vďaka za pomoc Rayengine

môže mi niekto prosím PM link, kde by som mohol stiahnuť celý ASIC knihy vo formáte PDF. Vďaka

[Quote = Kermit76] môže mi niekto prosím PM link, kde by som mohol stiahnuť celý ASIC knihy vo formáte PDF. Vďaka [/quote] Len som si celú knihu vo formáte PDF. Kapitola 1 ~ 17 obrázkov. ale ja neviem, ako sa dať na tú

Ahoj shockie, je nová doska "20-dní upload / download súborov", môžete prosím dať pdf súbory tam, vďaka! Aramis

Veľmi užitočnou knihu .... Kde môžem stiahnuť PDF súbor je? G2O, to je ešte k dispozícii na stiahnutie ur rar súbor ... Zdá sa nemôžem odkaz: roll: ..... Díky moc ... je to moja prvá sem .. veľmi dobré miesto, kde sa dozvedieť viac o IC designu:)

Dobrý deň, som sa snažil stiahnuť rar súbor a prístup k e-book mieste, ale to nefunguje nič viac ... kde stiahnuť túto veľkú knihu? ide, 2000

Vďaka cnz pre nahrávanie. Avšak, títo nie sú plne detail knihy

Našiel som dobrý ASIC knihy - "ASIC Handbook", ktorú vydala Prentice Hall, ale ospravedlňujem sa, že nemajú elektrický formát.

Ahoj, frankchen00. Ako o tejto knihe? alebo tam, kde je možné nájsť údaje z tejto knihy? by ste chceli porovnať s bývalým.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back