Oddeľovanie od AC DC a zase späť

• Thread starter Good Brown Gravy
  • Start date
G

Good Brown Gravy

Guest
Ja som pracoval na okruhu, kde som potreba oddeliť striedavého a jednosmerného signálu a potom sa vráťte späť togther. Konkrétne, na mojom vstupe mám 20-50V napätie 75mV - 150mV striedavé napätie. Navrhol som filter hornej priepustu chcem prejsť cez striedavé napätie, ale potom, čo návrh je som si uvedomil, že som blokovanie jednosmerné napätie. Rád by som dal 20-50V napätie späť do vedenia potom, čo AC napätia sú filtrované. Nejaké nápady? Vďaka.

Prečo sa jednoducho začať ďalšia vetva drobet low-pass filter na rovnakom mieste, kde dal high pass filter? ... Tak budete mať signál AC prostredníctvom pobočky a signál DC cez iný ...

Znie to ako splitter. Možné riešenie je závislé od impedanciou, prúdy, zaťaženie a podobne. Mali by ste zadať problém úplne, nie je potrebné pre nevidiacich odhady.

Pokúsim sa objasniť problém o niečo lepšie. Mám dva vodiče vedenia prichádza do môjho obvodu. Na tejto linke je digitálny signál AC s prenosovou rýchlosťou 512kHz s amplitúdou okolo 75mV (amplitúda sa mierne líši od času na čas). Mojím cieľom je vyčistiť tejto rady jej nižších frekvenciách, tak som vytvoril druhého rádu, high pass filter s operačný zosilňovač. Avšak, v tom sa zdá, že som si vyrezal DC zložku signálu, ktorý sa používa pre napájanie zariadenia na konci riadku. Snažil som sa vytvoriť dolnopriepustný filter od rovnakého vstupu súbežne s hornou priepustu prejsť DC, ale keď som sa použiť viac jednosmerného napätia na líniu, než po železnici napätie zosilňovača OP, čo sa naozaj nepodarilo. Práve teraz som bez použitia skutočných dielov. Ja pracujem v PSPICE. MKO: Hovoril si, že to znie ako splitter je to, čo potrebujem. Som nepoznajú tento okruh, alebo zložky. Čo je to? Vďaka za odpovede.

Nechápem, ako mohol vystrihnúť jednosmerné zložky , ale veľmi isto, mali by ste použiť pasívny LC filter pri pripájaní vedenia. Splitter všeobecne by byť kombináciou filtrov LC a high-low-pass.

splitter je tak jednoduché, ako sa konárov, jeden s vysokou priepusť, kde blokovať signál DC a získať iba striedavého signálu a ďalších odvetví s low-pass filter, kde sa blok AC a získať len DC. .. páči tento obrázok:

Dobrý deň, skúste túto schému, je nutné použiť vysokofrekvenčné transformátor a prehltnúť. Sýtič je potrebné stanoviť pre jednosmerný prúd v rade. S pozdravom, [url = http://bharathyeju.blogspot.com] laktronics [/url]

Vďaka za pomoc chlapi. Použil som splitter prístup k vypuknúť DC a AC, teraz budem musieť dať zase dohromady na jeden pár vodičov. Nejaké návrhy. Ešte raz vďaka.

Pre miešanie signálov znova, myslím, že by ste mohli použiť analógové zmija, ako je na obrázku. Je založený na dvoch stupňoch: zmija / striedače a meniče. V prvej fáze len pridáva Vin1 a Vin2, ale vloží fázové oneskorenie o 180 stupňov, to je: Vout1 = - (Vin1 + Vin2) druhá fáza je tam pravda, že fázové oneskorenie: Vout2 =- Vout1 = Vin1 Vin2 + I " Nie som si istý, či je to optimálne riešenie, ale myslím, že by to mohol urobiť.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back