obvodu preklade napätie 5V napájanie 3V

W

w_cycling

Guest
Kto môže poskytnúť mi obvode preklade 5V napájanie napätie 3V s nízkou spotrebou tepla? Vstupné napätie: 3-6V výstupné napätie: 2,7-3.3 V ICC:

Skúste toto URL: hxxp: / / para.maxim-ic.com/compare.asp Fam LDO = & Tree = powersupplies & HP = PowerSupplies.cfm & ln = M * Niečo X1615/1616/1725 je pravdepodobne to, čo potrebujete.

Dobrý deň, predpokladala som, že žiadate o návrh úrovni tranzistora. Prečítajte si prosím na tému s názvom bandgap referenčný dizajn tejto knihy, Desgin z Circits analógových integrovaných CMOS, je autor Behzad Razavi. Je to dobrá kniha. Zvyčajne som si zdroj nasledovníka a správny pomer odporu po bandgap odkaz na získanie cieľovej napätie. Prosím tiež postarať sa o zisk DC, vo fáze a ft

Ahoj, USE LM3940. pozri jeho dát listu. Najjednoduchšie. BR madhukar

Áno, ako Ryan povedal, robím tranzistora úroveň dizajnu.

použitie LM317LZ alebo potrebujete len tieto: 1k 3,6 zenerove (3,6 - 0,6 = 3V) 1N4148 (VF = 0,6) + 220uF 100nF keramika (paralelne k výstupu)

Pre napájanie regulátora použiť TC1108 jeho nízky drop regulátor 3 alebo 3,3. Pre úroveň prekladu, mnoho prípadov funguje len uvedenie odpor sériovo medzi oboma čipy s différents úrovňou, ak nie TTL logiku. Spôsobiť veľa logiky je vysoká impedancia na vstupoch. Pozrite sa, čo je na vysokej úrovni, potrebné v 5V čipu, obvykle je 2V, tak uvidíme, čo je výstup na vysokej úrovni v 3V čip, spravidla v žetónoch 3V sú MOS výstupy, takže hladina 3V. Tak, 3V väčšie než 2V to bude fungovať. Odpor musí existovať, príčina clampping diód normálne pri vstupe 3V čipy, bude to veľa prúdu kanalizácie, ak sa pripojíte priamo oboch čipov. Aktuálne thruout tento odpor (5-3-0.6) / R

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back