Obvod pre Protable bleskové svetlo

G

GSE

Guest
Ahoj všetci, snažím sa vytvoriť prenosný stroboskop sa aspoň 2 ultra jasné LED diódy (30000 mcd) a variabilné frekvencia zábleskov. Mám problém nájsť pre tento obvod. Bolo by dobré, keby napätie je 1,5 V a 3V, aby sme mohli spustiť z batérií Vďaka za akúkoľvek pomoc

Prečo dont u snaží astabilní multivibrátor obvod ... Tranzistory r dosť dobrý pre prácu s 3V napájania ...

Problém s astabilní multivibrátor obvodu je, že LED diódy neblikajú v rovnakú dobu, ale to je pre nás veľmi dôležité, pretože chceme, aby vyzvořit strobo efekt. Neviem, moc sa o ňom, ale monostabilný multivibrátor prácu? Je možné, aby premenné flashrate tým, že v premennej odpor? Ospravedlňujem sa, že ja som, nestojí za reč, než to, že LED majú na blesku súčasne

Chápem, základy bleskové svetlo .... Myslím, že ur zmätený astabilní multivibrátor okruh s dvoma výstupmi .... to, čo som navrhol, bolo spojiť všetky LED na jeden výstup astabilní multivibrátor súčasne .... V monostabilný multivibrátor treba u spúšť a za účelom u spomínal, že trigger bude musieť byť astabilní multivibrátor .... Jedna dôležitá poznámka ... LED diódy majú tú vlastnosť, pretrvávajúce svietiť na krátku dobu aj po vypnutí napájania ... tak u musieť upraviť dobu astabilní multivibrátor použiť tento efekt optimálne .....

Možno, že môžete použiť jeden astabilní ako hodiny a tranzistory riadiť LED, ako je uvedené v priloženom príklade .. Ak chcete dodávať tento okruh 3V, budete musieť použiť C-MOS verzia 555, (TLC555C), ktoré môžu pracovať s napätím tak nízke, ako 2V, alebo stavať astabilní s 2 BJTs .. Tiež skontrolujte, či je možné spustiť tieto LED 3V .. http://pricem.mit.edu/class/6.070/timer.pdf S pozdravom, IanP

Snažím sa udržať obvodu tak jednoduché, ako je to možné, pretože chcem, aby sa malé a ľahké, takže som mohol dať na oblečenie a odniesť ju do akcie a party. Pokúsim A. Anand Srinivasan je sugestion a možno IanP, ale nemám 555timer v túto chvíľu.

555 je bežne dostupné IC ... si vyskúšať niektoré elektronického obchodu v blízkosti svojho domu a budete určite nájsť .....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back